Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΚΟΡΙΤΣΙΑ....Ο ΣΤΟΛΟΣ !!! [ video ]

Στη Σούδα έχει δέσει από χτες το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Harry S. Truman», που ενταγμένο στη δύναμη του 6ου Στόλου των ΗΠΑ επιχειρεί στην Ανατολική Μεσόγειο.
Άλλη μια απόδειξη των υπηρεσιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην υλοποίηση επικίνδυνων σχεδιασμών του ευρωατλαντικού άξονα στην περιοχή.
Κατά πληροφορίες, το γιγαντιαίο σκάφος θα μείνει στη Σούδα μέχρι τις 27 του μήνα, δίνοντας ευκαιρίες στο πλήρωμα για....''αναψυχή''.
Θυμίζουμε πως το αεροπλανοφόρο είχε καταπλεύσει στα Χανιά και στις 21 Ιούνη του 2016, καθώς η βάση των Αμερικανών παίζει κομβικό ρόλο για τα σχέδιά τους στο πλαίσιο των  αντιπαραθέσεων για τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών, διαύλων και αγορών.
Επίσης, τρία από τα πλοία της αρμάδας συνοδείας του κατέπλευσαν σε άλλα ελληνικά λιμάνια, προς....''σύσφιξη σχέσεων'' με τον ντόπιο πληθυσμό, όπως προκλητικά ισχυρίζεται η διεύθυνση των μακελάρηδων.
Κατά αρμόδιες πηγές, το καταδρομικό «USS Nomandy» κατέπλεε στη Σαντορίνη και μάλιστα στο νησί αναμένεται να πάει και ο πρέσβης των ΗΠΑ. Το αντιτορπιλικό «USS Forrest Sherman» στη Ρόδο.
Το, δε, αντιτορπιλικό «USS Bulkeley» κατέπλευσε χτες στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: