Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 1 !!! [ video ]

Τις τελευταίες μέρες έχει παραγίνει το κακό με την προσπάθεια κυβέρνησης και ΝΔ να αξιοποιήσουν στη μεταξύ τους κάλπικη αντιπαράθεση την απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, από ακροδεξιά στοιχεία στη Θεσσαλονίκη. Το εξοργιστικότερο όλων είναι οι παραλληλισμοί που κάνει η κυβέρνηση με την υπόθεση Λαμπράκη, ο οποίος θυμίζουμε ότι δολοφονήθηκε τέτοιες μέρες στη Θεσσαλονίκη για τη δράση του μέσα από το αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της εποχής και μέσα από τις γραμμές της ΕΕΔΥΕ, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος.
Είναι αυταπόδεικτο, επομένως, ότι η σύγκριση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης είναι τουλάχιστον αστεία. Το ίδιο προκλητική είναι όμως και η προσπάθεια του πρωθυπουργού την Τετάρτη στη Βουλή να εμφανίσει το κόμμα του ως συνέχεια του Λαμπράκη, του Τσαρουχά και άλλων, της «αριστεράς», όπως είπε, «που ήταν πάντα στη θέση του διωκόμενου που υπέστη τη βία και του κράτους και του παρακράτους στα ξερονήσια και στους δρόμους».
Πάει πολύ να τα λέει αυτά ο πρωθυπουργός μιας «αριστερής» κυβέρνησης των μνημονίων, που κερδίζει τα εύσημα από ΗΠΑ – ΝΑΤΟ για τη συμμετοχή της στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, που έχει ψηφίσει νόμους έντασης της καταστολής ενάντια στο κίνημα, όπως για τους πλειστηριασμούς, που χαρακτηρίζει «παθογένειες» τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα και ανάμεσα σε άλλα ψήφισε και νόμο για την περιστολή του δικαιώματος στην απεργία…Κι επειδή πολλή φόρα πήρε και ο κυρ Γιάννης ο Μπουτάρης να αυτοαναγορευθεί σταυροφόρος εναντίον του φασισμού και του ρατσισμού και επειδή πήραν πολλή φόρα διάφοροι Τσίπρες να ηρωοποιήσουν τον Μπουτάρη εξαιτίας του απαράδεκτου ξυλοδαρμού του από φασιστοειδή και επειδή οι Τσιπρομπουτάρηδες ή Μπουταροτσίπρες (ότι προτιμάτε) μας παραέπρηξαν τα συκώτια με την καταδίκη της βίας, μπορούν μήπως να μας απαντήσουν εάν καταδικάζουν τον πυροβολισμό του αλητάμπουρα Ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή που εκτελεί Παλαιστίνιο και μετά πανηγυρίζει όπως δεν πανηγυρίζει ο πιο ασυνείδητος κυνηγός όταν σκοτώνει θήραμα, όπως δείχνουν τα video στο τέλος αυτής της γραφής;! Μπορούν να μας απαντήσουν;!
  agkida

Δεν υπάρχουν σχόλια: