Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ !!! [ video ]

Σε σχετικό βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις, φαίνονται τέσσερις άνδρες (φορώντας στολές security) να εγκαταλείπουν μέσα στο ψύχος μια ασθενή. Η γυναίκα, που μέσα στη βαρυχειμωνιά φορά μόνο τη νοσοκομειακή ρόμπα και κάλτσες, δείχνει να τα έχει απολύτως χαμένα. To εξωφρενικό περιστατικό - ενδεικτικό της απύθμενης απανθρωπιάς του καπιταλιστικού συστήματος - σημειώθηκε πριν 2 μέρες στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ.
Ο περαστικός ψυχοθεραπευτής Ιμάμου Μπαράκα, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, βιντεοσκοπεί το γεγονός και αντιδρά: «Περιμένετε, έτσι θα την αφήσετε τη γυναίκα εδώ και χωρίς ρούχα; Αυτό δεν είναι σωστό!» φωνάζει προς τους άνδρες της εταιρείας security.
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ιδιαίτερα έπειτα από την έκταση που πήρε το θέμα και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η διοίκηση του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Μέριλαντ εξέδωσε ανακοίνωση όπου σημειώνει πως αντιλαμβάνεται «το σοκ και την απογοήτευση» που ένιωσε ο κόσμος βλέποντας το βίντεο. Ταυτόχρονα, δόθηκε εντολή ώστε να γίνει σχετική έρευνα και να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό γεγονός.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: