Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΝΑΧΑ'Ι'ΚΗ : ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ !!!

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, ήρθε σήμερα η πρώτη απώλεια για την Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί υποδέχθηκαν τα Χανιά με τον κόσμο να έχει και πάλι μαζική παρουσία στην Αγυιά, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μένοντας στο μηδέν. Ένα αποτέλεσμα που τους ρίχνει από την πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται μόνος ο Άρης, ενώ τους Πατρινούς έφτασε και η Δόξα μετά την σημερινή της νίκη επί της Καλλιθέας.
Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Κρητικών. Στο πάγκο της Παναχαϊκής ήταν ο Ηλίας Κυριακίδης καθώς ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ήταν τιμωρημένος και παρακολούθησε τον αγώνα από τα δημοσιογραφικά.                                                     
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος (48′ Φουρλάνιος), Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Φωτάκης (70′ Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος, Γκίνο, Αποστολόπουλος (59′ Κυνηγόπουλος), Στεργίδης, Μωραΐτης
ΑΟΧ/Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξυδάς (85′ Ντάγκρας), Μπαπτίστ.                                     

Απάντηση οπαδών της Παναχαϊκής σε αυτούς του ΑΠΟΕΛ: Είστε η ντροπή της Κύπρου.          

Οι «Navajo» της Παναχαϊκής σήκωσαν πανό - απάντησης στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι προκάλεσαν με το μήνυμά τους για το Πολυτεχνείο.
Ανήμερα της 44ης επετείου του Πολυτεχνείου, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προκάλεσαν με το πανό που σήκωσαν για το Πολυτεχνείο, κάνοντας λόγο για «44 χρόνια ψέματα».
Στο ματς της Κυριακής με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, οι ultras της Παναχαϊκής απάντησαν πανό, το οποίο έγραφε:
«Είστε της Κύπρου η ντροπή, είναι ψέματα το πραξικόπημα και η εισβολή;».
gazzetta                                

Δεν υπάρχουν σχόλια: