Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ....ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΝ GAP ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! [ video ]

O πρόεδρος του....''Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών'', ο ΓΑΠ, δηλαδή ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, βρίσκεται στις Βρυξέλλες,
προκειμένου να συμμετάσχει στο 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA). Εκεί θα του απονεμηθεί το....Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της ILA, για το έργο του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011 ??? Αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, μη νιώθετε άσχημα… θα μπορούσε άνετα να είναι κάποιο κακόγουστο αστείο.
Η ILA μεταξύ άλλων αναφέρεται στην απόφαση της να τιμήσει τον ΓΑΠ, σημειώνοντας 
«Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου
συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο». Σχόλιο; Κανένα! Η είδηση «μιλάει». Ο ΓΑΠ στις 23 Απριλίου του 2010, με διάγγελμα από το Καστελόριζο και τις βαρκούλες να αρμενίζουν (τι φταίνε κι αυτές;…), ανακοινώνει πως η Ελλάδα περνάει στην περιόδο των μνημονίων, συγκεκριμένα ανακοινώνει το πρώτο μνημόνιο. Ανακοινώνει, με λίγα λόγια, ό,τι ακολούθησε και το πλήρωσαν και το πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα μας. Ακολούθησε το μνημόνιο με υπογραφή Σαμαρά και στη συνέχεια το μνημόνιο με υπογραφή Τσίπρα. Η διάλυση της ζωής χιλιάδων ανθρώπων συνεχίζεται. Ο ΓΑΠ με ένα «παπάκι» χαμογελαστός.

Προτείνουμε στην International Leadership Association (ILA) αυτή η φωτογραφία να είναι μια εικόνα που θα συμπεριλαμβάνεται σε κάθε βράβευση πρωθυπουργού για την προσφορά του από εδώ και πέρα. Με κάποιον τρόπο πρέπει να υπάρχει στο βραβείο. Η απόφαση της International Leadership Association να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας τον Γιώργο Παπανδρέου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα και το Διεθνές Σοσιαλιστικό Κίνημα», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της....''Δημοκρατικής Συμπαράταξης'', Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: