Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ !!! [ video ]

Όσο κι αν προσπαθεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να αποκρύψει το ακροδεξιό παρελθόν του όλο και νέα ντοκουμέντα θα έρχονται στην επιφάνεια, στοιχειοθετώντας ότι ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ ενδύθηκε το μανδύα του νεοφιλελεύθερου πολέμιου κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος απλά και μόνο για λόγους αναγκαιότητας.
Τελευταίο επεισόδιο στην προσπάθεια να μεταβάλει το πολιτικό του παρελθόν είναι η απόπειρα να βαφτίσει «πλαστό» το retweet που είχε κάνει στο κατάπτυστο post: «Δείξε μας κι εσύ μια χώρα του Δυτικού Κόσμου που να ξεπουλιέται. Χίλιες φορές να ξαναερχόταν ο Χίτλερ».
Πάντως, ακόμα κι αν έχει δίκιο ο αντιπρόεδρος, δηλαδή ότι πρόκειται για απόπειρα πολιτικής του σπίλωσης, για το βίντεο που φαίνεται ο ίδιος με υψωμένη γροθιά να τραγουδά το γκαιμπελίστικο σύνθημα «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» τι έχει να απαντήσει;
Ίσως, πρόκειται για εντεταλμένο σωσία από το καθεστώς.
Δείτε το βίντεο:
koutipandoras

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

... ρε μπουμπούκι εμείς σε νομίζαμε και παιδί... χριστιανικών ηθών τίμιο Έλληνα Πατριώτη και εσύ μας ξηγέσαι Χιτλεροναζιστάκι;;

Τί θα πει ο Αριστοτέλης;; Ο Θουκιδίδης;; Ο Λεωνίδας;;

Εάν το μάθουν Αυτοί αυτό .... κακομοίρη μου!

Μπουμπούκα μου Εσύ! Ο Ελληνισμός Από τα Παλιά Χρόνια Δεν Είχε Καμμιά Σχέση με Απάνθρωπες Ιδεολογία όπως του Ναζιζοφασισμού! Αντιθέτως Είχε με Σοσιαλιστικές Θεωρίες και Μορφές Αυτών!

Βλάκα εεεεεεε Βλάκα - Βλακέντριο!!!