Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΠΩΣ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ !!!

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας Witold Waszczykowski είπε ότι η Σοβιετική Ένωση μαζί με τη Γερμανία είναι υπεύθυνες για την έναρξη του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Ο ίδιος σχολίασε τη δήλωση του Ρώσου Πρέσβη Σεργκέι Αντρέεφ ότι η Πολωνία πρέπει να διατηρήσει τα μνημεία των Σοβιετικών  στρατιωτών  με ευγνωμοσύνη για την απελευθέρωση της από τον ναζισμό.
«Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να διορθώσω  αυτή την ιστορική αντίληψη , διότι είναι αδύνατο να ξεκινήσει η ιστορία των Πολωνο - ρωσικών  σχέσεων  από το 1945, και την απελευθέρωση (της Πολωνίας) από τη γερμανική κατοχή », δήλωσε ο Υπουργός σε συνέντευξή του στην Wpolityce.
Σύμφωνα με τον Waszczykowski, η Σοβιετική Ένωση συνέβαλε πάρα πολύ στην έκρηξη του Δευτέρου  Παγκοσμίου  Πολέμου ????, καθώς μαζί με τη Γερμανία επιτέθηκαν στην Πολωνία.???? Σύμφωνα με τον ίδιο, διεξάγοντας πόλεμο με τους Γερμανούς, η Σοβιετική Ένωση τον διεξήγαγε για τα δικά της συμφέροντα,???? γιατί εκείνη την εποχή, ήδη  για αρκετά χρόνια ήταν θύμα της γερμανικής επιθετικότητας.????
Ο Πρόεδρος της Πολωνίας Andrzej Duda, στα μέσα Ιουλίου, υπέγραψε τροπολογία Νόμου για την απαγόρευση της προπαγάνδας του κομμουνισμού, που περιλαμβάνουν την κατεδάφιση των σοβιετικών μνημείων στη χώρα. Ο νόμος τίθεται σε ισχύ  σε τρεις μήνες από την ημερομηνία υπογραφής. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Εθνικής Μνήμης της Πολωνίας, υπεύθυνο  για το έργο των μνημείων, ο νόμος για τον αποκομμουνισμό  θα επηρεάσει περίπου 230 μνημεία του κόκκινου στρατού. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την απόφαση των πολωνικών αρχών σκανδαλώδη πρόκληση η οποία δεν θα παραμείνει χωρίς συνέπειες.                                     tokoutsavaki

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΆΣ Θυμηθούμε Ποιός Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι: Η Πολωνία Είναι η Νέα Ευρώπη!

Ακριβώς όπως ΤΌΤΕ ο Ναζισμός μιλούσε για ... Νέα Ευρώπη!


Τι Άλλαξε Από Τότε;;; Στην Ουσία Τίποτα! Αυτή Είναι και η Φύση και Δομή Του Καπιταλισμού στην πορεία Του για Ιμπεριαλισμό! Και ο Ναζιζοφασισμός Είναι η Εμπροστοφυλακή Του!

Και το Βιολί Βιολάκι!

Το ΒΑΣΙΚΌ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Η ΕΣΣΔ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΓΙΒΡΑΛΤΑΛ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ!