Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ FOOD TRENDS ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!!

Αλλόκοτοι γαστρονομικοί συνδυαστοί πρωταγωνιστούν τώρα και στην Ελλάδα πού κεντρίζουν την περιέργεια του κοινού και καλείται να τα δοκιμάσει.

1) Sushi Burrito


Το Σούσι στο μέγεθος ενός Μπουρίτο, έχει ξετρελάνει τους φίλους της γιαπωνέζικης κουζίνας.
Πολλά εστιατόρια δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να φτιάξει ένα εξατομικευμένο Sushi Burrito με τα υλικά της αρεσκείας του.

2) Spaghetti Donut


Πρόκειται για την πιο Αμερικάνικη εκδοχή του ιταλικού φαγητού, που έχουμε δει.
Τα Spaghetti Donut φτιάχνονται με όλες τις κλασικές σάλτσες ζυμαρικών της ιταλικής κουζίνας και αποτελούν τον ευκολότερο τρόπο για να φάει κάποιος μακαρόνια, ενώ είναι στο δρόμο.

3) Pizza burger


Στο Λος Άντζελες έκανε την εμφάνισή του ένα πρωτότυπο υβρίδιο μπέργκερ και πίτσας.
Ο λόγος για το Meatzza, που ουσιαστικά είναι ένα μπέργκερ, το επάνω ψωμί του οποίου έχει γυριστεί ανάποδα, ώστε να τοποθετηθεί από πάνω σάλτσα ντομάτας, τυρί και πεπερόνι, και να γίνει μια μίνι πίτσα.

4) Taco Pizza


Καθώς τα αγαπημένα πιάτα των αμερικανών είναι η πίτσα και τα τάκος, δημιουργήθηκε ο ιδανικός συνδυασμός.
Μία πίτσα καλυμμένη από τάκος και γουακαμόλε ντιπ στο κέντρο, αλλάζει τον τρόπο που βλέπαμε την πίτσα μέχρι τώρα.   5) Pizza C Cono & Frutty C Cono

Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο. www.pizzaccono.com
                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια: