Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΨΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ....ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!!

Τη μετακίνηση της θέσης των νησιών του Αιγαίου, με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται το σήμα του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος, αλλιώς γνωστό και ως μέσο υποδούλωσης των λαών της Ευρώπης.

Το πρότζεκτ θα στοιχίσει 567 δισ. ευρώ και θα πληρωθεί αποκλειστικά από τους έλληνες φορολογούμενους, ενώ δεν αποκλείεται και ένα τέταρτο πακέτο στήριξης συνοδευόμενο από το 5ο μνημόνιο για να βρεθούν οι πόροι για την ολοκλήρωσή του. Το έργο θα αναλάβουν κατασκευαστικές εταιρίες του Μπόμπολα ενώ σημαντική θα είναι και η τεχνογνωσία ολλανδικού εξειδικευμένου team που θα εγκατασταθεί στην Ελλάδα μέχρι την αποπεράτωση του έργου.

Η ολοκλήρωση προβλέπεται στο τέλος του 2250, χρονιά εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια και την επιτροπεία, ενώ το κέρδος για τον τουρισμό θα είναι ανυπολόγιστο, αφού πολίτες από όλες τις χώρες του κόσμου θα έρχονται για να κολυμπήσουν στα νερά του ευρωαιγαίου.
Άμεση ήταν η απάντηση του ΚΚΕ, το οποίο καταθέτει άμεσα το δικό του σχέδιο για τη μετακίνηση των νησιών του Αιγαίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα ζητήσει τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για να παρουσιάσει την πρόταση του κόμματος.
Ακολουθεί το σχέδιο, που προβλέπεται να καταθέσει το ΚΚΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: