Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΣΤΗΣΕ....ΚΑΙ ΤΟΝ GAP !!!

Ναι! Δεν είναι ψίθυροι, δεν είναι διαδόσεις! Ο ΣΥΡΙΖΑ «ανέστησε» και τον λεφτά υπάρχουν, τον κύριο «Καστελόριζο», τον άνθρωπο που ήρθε και αυτός σαν σωτήρας κι έπειτα μας έβαλε στα μνημόνια που δεν έχουν τελειωμό! Ίσως και ο «λεφτά υπάρχουν» να θέλει να τον ξανακάνουμε πρωθυπουργό για να μας βγάλει από τα μνημόνια που ο ίδιος μας έβαλε! Ίσως μάλιστα να πει ότι τα μνημόνια είναι άλλων κι όχι δικά του, ίσως να πει ότι εάν ήταν αυτός τα μνημόνια ήδη θα αποτελούσαν παρελθόν.

Ούτε οκτώ χρόνια δεν πέρασαν που ο ΓΑΠ βγήκε από το Καστελόριζο για να μας ανακοινώσει ότι μερικές μέρες πριν έλεγε ψέματα κι ότι τελικά λεφτά δεν υπάρχουν. Ούτε οκτώ χρόνια δεν πέρασαν από τότε που ο ΓΑΠ μας έταξε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά οι μεταξωτές κορδέλες σερπαντίνες και κομφετί! Ούτε οκτώ χρόνια δεν πέρασαν από τότε που η ευημερία και η ανάπτυξη η οποία μας έταξε ο ΓΑΠ και ο «κινέζος» μετατράπηκαν σε άγρια βασανιστήρια σε βάρος του λαού! Κι όμως ο ΓΑΠ «αναστήθηκε»!
Μετά από ούτε πέντε χρόνια περιηγήσεις στα ανά τον κόσμο οικονομικά πανεπιστήμια, προκειμένου να διδάξει στους φοιτητές πώς να κοροϊδεύουν και να γδέρνουν τους λαούς, μας ξανάρθε! Μας ξανάρθε και μάλιστα σαν Σωτήρας!
Ποιος τον «ανέστησε» κι αυτόν;! Μα ποιος άλλος! Ο ΣΥΡΙΖΑ! Η κυβερνώσα αριστερά που ξεπέρασε στα βασανιστήρια και τον ΓΑΠ και τον Σαμαρά και τον Κουβέλη και τον Καρατζαφέρη και όλους τους προηγούμενους βασανιστές! Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε φωνή σε όλους εκείνους που ο λαός πήρε στο κυνήγι! Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε όλους αυτούς που ο λαός προσπάθησε να κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όχι μόνο να τους βγάλει έξω από αυτό, αλλά να τους ξαναφέρει πίσω μετά βαΐων και κλάδων!
Πολύ φοβόμαστε ότι με τη φόρα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις «αναστάσεις» δεν θα αφήσει εφιάλτη για εφιάλτη που να μην τον αναστήσει! Άλλωστε το κόμμα που ανδρώθηκε στις πλατείες, ανδρώνοντας μαζί του και τους φασίστες, προκειμένου να τσακίσει το ταξικό κίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει και κάτι διαφορετικό! Όνειρα θα θάβει και εφιάλτες θα ανασταίνει αν ο λαός δεν το κλείσει στο χρονοντούλαπο μαζί με τα αφεντικά του και το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό τους. agkidapress

Δεν υπάρχουν σχόλια: