Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ !!!

Οι τύποι που εξελέγησαν κάνοντας σημαία τους το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και το «δεν πληρώνω», κλέβοντάς τα από τις αγωνιστικές δυνάμεις προκειμένου να αρπάξουν την ψήφο του λαού για να γίνουν κυβέρνηση και να μην αφήσουν κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη και για να βάλουν τον κόσμο να πληρώσει όσα δεν είχε πληρώσει μέχρι τώρα, αυτοί οι τύποι διώκουν όσους αγωνίζονται γι’ αυτά με τα οποία ως σημαία εξελέγησαν εκείνοι!
«Καλούμε τον…………………….. κάτ……………. να εμφανιστεί ενώπιόν μας εντός 48 ωρών για να δώσει εξηγήσεις. Αν δεν παρουσιαστεί η έρευνα θα κλείσει και χωρίς την παρουσία του!»
Για τι πράγμα να δώσει εξηγήσεις; Για τη δράση του ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών! Για το ότι δεν θεωρεί δεδομένο ότι οι απατεώνες που έγιναν κυβέρνηση τάζοντας ότι θα σώσουν την λαϊκή κατοικία, θέλουν τώρα να την αρπάξουν χωρίς να «ανοίξει μύτη» και χωρίς να αντιδράσει κανένας!
Η πρόκληση σε βάρος όσων αγωνίζονται ενάντια στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς, ενάντια στην εξαθλίωση του κόσμου, ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα αυτών που εξελέγησαν για να μας σώσουν και αμέσως μετά άρχισαν να μας παίρνουν μέτρα για την κάσα που θα μας θάψουν, δεν πρέπει να περάσει αναπάντητη! Η εξαθλίωση και η ταλαιπωρία του λαού δεν είναι δεδομένη! Τα αφεντικά των Συριζαίων και των υπόλοιπων κομμάτων της αστικής διαχείρισης, τα παράσιτα οι πλουτοκράτες που ζούνε αρπάζοντας το αίμα και των ιδρώτα του λαού, είναι παντοδύναμα μόνο όσο ο λαός κουρνιάζει! Αν το λαϊκό ποτάμι φουσκώσει θα πάρει σβάρνα τους πλουτοκράτες και το πολιτικό προσωπικό τους, ξεβρομίζοντας την γη από την σαπίλα, την καταπίεση και τα ψέματά τους!
Στους δρόμους θα κριθεί το δίκιο, στους δρόμους θα πνιγεί ο σατράπης!
 agkidapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: