Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΣΕ....''ΤΣΑΝΤΙΡΙ'' ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ !!!

Ο δήμαρχος Πατρέων Κωνσταντίνος Πελετίδης είναι σίγουρο ότι κατοικεί σε τσαντίρι! Πώς καταλήγουμε σ’ αυτό το συμπέρασμα;!

Ο δήμος Πατρέων αποφάσισε να μην ασκηθεί έφεση στην απόφαση του Ειρηνοδικείου Πατρών η οποία δικαιώνει 66 εργαζόμενους του δήμου που διεκδίκησαν τον 13ο και τον 14ο μισθό. Ο δήμος αποφάσισε επίσης να μην ασκήσει έφεση σε καμιά απόφαση δικαστηρίου η οποία δικαιώνει εργαζόμενους.

Περίεργος άνθρωπος αυτός ο Πελετίδης και περίεργη διοίκηση! Σε όλη σχεδόν την επικράτεια οι εφέσεις από τους δήμους δίνουν και παίρνουν όταν οι δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν τους εργαζόμενους! Το τροπάρι των δημάρχων που εφεσιβάλουν τις αποφάσεις οι οποίες δικαιώνουν τους εργαζόμενους έχει γίνει πλέον σουξέ! «Ένα σπιτάκι έχω! Τι να κάνω;! Να μην κάνω έφεση και να κατηγορηθώ για παράβαση καθήκοντος;! Μα θα μου πάρουν το σπιτάκι!»

Εάν φοβούνται οι δήμαρχοι να υπερασπίσουν τα δίκια των λαϊκών ανθρώπων γιατί έθεσαν υποψηφιότητα και εξελέγησαν δήμαρχοι;! Εάν φοβούνται να διακινδυνεύσουν το «σπιτάκι» τους για τα δίκια των πολιτών τους τότε τι τα ήθελαν τα δημαρχιλίκια! Προφανώς ο Πελετίδης και οι υπόλοιποι δήμαρχοι, οι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, που κουβαλάνε τα μυαλά του Πελετίδη, δεν κατοικούν σε σπίτια, αλλά σε τσαντίρια! Προφανώς γι’ αυτό το λόγο στέκονται στο πλευρό των δημοτών τους! Γιατί κινδυνεύουν να χάσουν μόνο τα τσαντίρια τους! Αλλά και το τσαντίρι του ο Πελετίδης δεν πρόκειται να το χάσει! Θα το υπερασπιστούν χιλιάδες λαϊκών ανθρώπων και θα σταθούν δίπλα του, όπως δίπλα τους στέκεται αυτός τώρα!


Ο καθείς εφ ω ετάχθη όμως! Ο Πελετίδης στην υπεράσπιση του λαού και οι υπόλοιποι στην κουβέντα για την αλατιέρα που πάγωσε και δεν μπορούσε να ξεπαγώσει τους δρόμους! Ο Πελετίδης στον αγώνα για το πώς θα ξεφορτώσει τους δημότες του από τη φορολογία και οι υπόλοιποι πώς θα φορτώσουν τους δημότες τους με φορολογία αφού αυτό προβλέπει ο νόμος! Ο καθείς εφ ω ετάχθη!
Νάβις                                                                                                                                                                                                                agkidapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: