Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ....ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Απίστευτες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη από τη Χίο! Δηλώσεις περί φυλακίσεων όσων δηλώνουν κομμουνιστές! Ο Α.Γεωργιάδης μπορεί να θέλει να απευθύνεται στο δικό του εκλογικό ακροατήριο που τον στέλνει με τη ψήφο του στη Βουλή.Το ερώτημα είναι αν η ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη συμφωνεί με τέτοιου είδους απόψεις.
«Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο. Η χώρα είναι στα πρόθυρα εκτροπής και ο Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν τους ενδιαφέρει το καλό της χώρας παρά μόνο η παραμονή τους.
Το ΚΚΕ ανέφερε σε έντονο ύφος ότι ο Α. Γεωργιάδης «όχι μόνο καταφεύγει σε αντικομμουνιστικό παραλήρημα προηγούμενων δεκαετιών, αλλά φτάνει και στο σημείο να διαφημίζει - στο όνομα μάλιστα της δημοκρατίας - τις αυταρχικές φασιστικές πρακτικές χωρών με τις ευλογίες της ΕΕ, οι οποίες απαγορεύουν Κομμουνιστικά Κόμματα και διώκουν την κομμουνιστική ιδεολογία».
Ο Περισσός προσέθεσε ότι «είναι προφανές ότι το παραλήρημα αυτό βαρύνει την ηγεσία της ΝΔ, καθώς έχει - μεταξύ άλλων - και στόχο να προσδώσει στο ΣΥΡΙΖΑ....''κομμουνιστικά'' χαρακτηριστικά, τα οποία όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχει, ασκώντας του μια βολική κριτική για να συντηρείται το διπολικό - δικομματικό παιχνίδι».Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: