Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

8ο P.I.C.K. 2016. ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !!!

Το 8ο P.I.C.K. - ΛΟΥΞ COLA πλησιάζει και όλοι κινούνται στους ρυθμούς του μεγάλου event του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πάτρα. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν καθ'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μέχρι και την απονομή την Κυριακή στις 14:00. Οι τέσσερις αγωνιστικές κατηγορίες είναι οι εξής: Rotax micro max, η οποία περιλαμβάνει 19 συμμετέχοντες,  Senior Loux που περιλαμβάνει 13 συμμετέχοντες, η Rotax DD2 Max- Rotax DD2 Masters με 12 συμμετέχοντες, και  KZ2 με 12 συμμετέχοντες. Συνολικά οι αγωνιζόμενοι είναι 56, και όλοι εκτός ενός, είναι από την Ελλάδα. Ο ένας από τους συμμετέχοντες είναι από το Ισραήλ και έχει δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία KZ2.
Ο Loris Rosati αναμένεται να συναρπάσει το κοινό με τα ακροβατικά κόλπα τα οποία κάνει με το τρίκυκλο όχημα πιστό αντίγραφο του κεραυνού Μακουίν. Η ομάδα ακροβατικών Arrepiado που πάντα δίνει το παρών τα τελευταία χρόνια στο μεγάλο ραντεβού, η frenzy drift team των Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλου.
Για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχουν οι φίλοι της Harley Πάτρας, ενώ όπως και πέρυσι θα έχουμε δυναμική παρουσία των supercars από το ομώνυμο club. Baby Κart με τους λιλιπούτιους οδηγούς, Λουξ Cola Action Park για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, ενώ την παράσταση θα κλέψουν τα εκρηκτικά ΕΚΟ PICK GIRLS. Σημαντική και ιδιαιτέρως τιμητική είναι η παρουσία στους αγώνες του διεθνούς φήμης αλυτάρχη Alessandro Ferari. Στο 8ο P.I.C.K. θα δούμε το Safety car που θα είναι η Dodge Viper V10.                     Πατώντας στο παρακάτω ενεργό λινκ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 8ου P.I.C.K, με τις ώρες όλων των δραστηριοτήτων του Σαββατοκύριακου 24-25 Σεπτεμβρίου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ P.I.C.K. 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: