Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΤΟ ΠΑΣΧΑ....ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ !!!



Ανάπαυλα από την ένταση των τελευταίων ημερών για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο που αποχώρησαν από τη Βουλιαγμένη το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής για το Πόρτο Υδρα.
Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι ταξίδεψαν με το σκάφος του υπουργού Άμυνας «Julestoo», με προορισμό βίλα του Πόρτο Υδρα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Την Κυριακή του Πάσχα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε Πάσχα στην φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Ανδρίας» συνοδευόμενος από τον Πάνο Καμμένο,  και δήλωσε πως είναι συγκινημένος που ανέβηκε για πρώτη φορά στη ζωή του σε πολεμικό πλοίο, γιατί είχε την ατυχία να κάνει την θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό και το βύσμα του του απαγόρευε να απομακρύνεται από το γραφείο στο ΓΕΝ.
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ένα αυγό που δεν έσπαγε με τίποτα, αφού ήταν αυγό γλάρου που το είχε γεννήσει στη βάρκα που κρυβόταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν γύριζε το «Η Αλίκη στο Ναυτικό».
Ευτυχώς, ο Πάνος Καμμένος έσπασε το αυγό του Αλέξη Τσίπρα -με βαριοπούλα- γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να έπαιρνε ανάποδες και να έκανε καμιά επιστράτευση πασχαλιάτικα, για να δείξει στους Τούρκους πως οι Έλληνες είναι κομάντα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατέβηκε στην Κρήτη όπου ήταν μαζεμένη η υπόλοιπη οικογένεια-συμμορία, γιατί θέλει να πείσει τους Έλληνες πως προχωράει μόνο με την αξία του και πως, απλώς, είναι ένας ακόμα καθυστερημένος που πρέπει να τον κάνουν πρωθυπουργό.
Ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως η Ανάσταση του Χριστού σηματοδοτεί την ανάγκη για οικουμενική κυβέρνηση, αφού ο Χριστός ήταν υπέρ της οικουμενικής κυβέρνησης και αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος για τον οποίο Τον σταύρωσαν.


Στη Δημητσάνα επέλεξε να περάσει το Πάσχα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά η οποία εξαπέλυσε γιορτινή επίθεση μέσω των κοινωνικών δικτύων. «Η χώρα χρειάζεται λιγότερο λαϊκισμό και περισσότερη συνεννόηση. Η Δημοκρατία δεν είναι παιγνίδι κανενός», έγραψε χαρακτηριστικά η Φ. Γεννηματά.
«Να επικρατήσει ξανά η λογική να παραιτηθούν οι ανίκανοι να δώσει λύση αυτή η Βουλή. Τέλος στο ''εγώ'' ώρα γι ένα ισχυρό ΕΜΕΙΣ. Όλοι μαζί», προσέθεσε.Πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα έκανε ανάσταση με τον Β.Βενιζέλο ερευνόνται.
Ο Στ. Θεοδωράκης πέρασε την Κυριακή του Πάσχα, με τα κορίτσια του Φιλανθρωπικού ιδρύματος Αγίου Νεκταρίου Χανίων. Έφαγε μαζί τους, συζήτησε, έπαιξε μπάσκετ και το απόγευμα τα αποχαιρέτησε υποσχόμενος ότι θα συναντηθούν ξανά.
Το συμπέρασμα από το φετινό Πάσχα είναι πως οι Έλληνες είναι υπέρβαροι και πρέπει να κάνουν επειγόντως δίαιτα, γιατί κανένας λαός στον κόσμο δεν μπορεί να αντιδράσει με τόσα παραπανίσια κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: