Σάββατο 23 Απριλίου 2016

MEGAΛΟ....ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ !!!

Σε αδιέξοδο εκτιμούν οι τραπεζίτες ότι έχει περιέλθει το Mega των εκδοτών, αφού πλέον απομακρύνεται το ενδεχόμενο εξεύρεσης λύσης είτε μέσω της συμμετοχής των Μπόμπολα - Βαρδινογιάννη στην αύξηση κεφαλαίου είτε μέσω του σχεδίου διάσωσης από την πλευρά Φιλιππόπουλου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τραπεζίτες, το πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι είναι πολύ πιθανόν, ακόμη και μέσα στον επόμενο μήνα, να κατεβάσει στην κυριολεξία ρολά, αφού αδυνατεί να πληρώσει ακόμη και τις βασικές (λειτουργικές) υποχρεώσεις του.
Στο μεταξύ, τεταμένη ατμόσφαιρα συνεχίζει να επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων που είναι απλήρωτοι για τον μισό Μάρτιο και ακόμα περιμένουν την πρόταση Φιλιππόπουλου και τη στάση των μετόχων.
Οι δημοσιογράφοι έχουν εντυπωσιαστεί πάντως από την αισιοδοξία του Μανώλη Καψή, ο οποίος σε κάθε δημόσια κουβέντα του αυτή την εβδομάδα εξέφραζε την πεποίθηση ότι θα βρεθεί κάποια λύση, για να μην μπει λουκέτο στο κανάλι.
Κανένα πάντως από τα τελευταία στοιχεία δεν δικαιολογούσε την αισιοδοξία αυτή, με αποτέλεσμα ακόμα και οι συνάδελφοί του, με τους οποίους έχει καλές σχέσεις, να τον αποκαλούν «αφελή». 
Pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: