Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ....Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ !!!


         
Διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με τις νέες ταυτότητες στην οποία επισημαίνεται ότι οι πολίτες θα μπορούν να ζητούν την προαιρετική αναγραφή του ζωδίου τους εφόσον το επιθυμούν και ότι αυτή δεν θα είναι υποχρεωτική, εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.
Το υπουργείο προχώρησε στις διευκρινίσεις αυτές μετά από δημοσιεύματα ορισμένων μέσων στα οποία αναφερόταν ως υποχρεωτική η αναγραφή του ζωδίου στις νέες ταυτότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση μεταξύ των πολιτών,Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια που κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου για να πληροφορηθούν εαν εκτός από τα υπόλοιπα δικαιολογητικά έπρεπε να προσκομίσουν και βεβαίωση αστρολογικής ενημερότητας από εγκεκριμένο μελλοντολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την δυνατότητα αναγραφής του ζωδίου και του ωροσκόπου, οι νέες ταυτότητες θα περιλαμβάνουν και απλούστερη αναγραφή του ονόματος του κατόχου με λατινικούς χαρακτήρες, με βάση τα διεθνή πρότυπα.
Όπως επισημαίνει το υπουργείο, αυτό θα διευκολύνει σημαντικά τους πολίτες στα ταξίδια τους στο εξωτερικό, ενώ αναφορικά με την αναγραφή του ζωδίου τονίζει ότι θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση του πολίτη από αστρολογικά συμβατό δημόσιο υπάλληλο, ενώ οι κάτοχοι θα μπορούν να ενημερώνονται ποιες ημερομηνίες προσφέρονται για συναλλαγές με το δημόσιο σε επαγγελματικά, οικονομικά ή οικογενειακά θέματα. Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια

Δεν υπάρχουν σχόλια: