Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΤΡΑ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ COCA COLA ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ....Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ !!!

Έχει προηγηθεί τις τελευταίες μέρες συζήτηση, ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα για τις διαφημίσεις και της χορηγίες της  3Ε coca cola στην οποία οι εργαζόμενοι κάνουν απεργία εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο. Ο Δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, "έκοψε" την εν λόγω εταιρεία από χορηγό στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.
H απάντηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης σημειώνει ότι η χορηγία δεν έγινε τελικά αποδεκτή από τον Δήμο.
'Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» συζήτησε πολλές χορηγικές προτάσεις από εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η 3 Ε (coca cola ).Αποτέλεσμα εικόνας για μποικοταζ coca cola

Η Κοινωφελής Επιχείρηση δεν έκανε αποδεκτή την χορηγία της 3 Ε παρά τις οικονομικές δυσκολίες της επιχείρησης, γιατί επιδιώκει και με αυτήν την απόφασή να εκφράσει την έμπρακτη συμπαράστασή της στον πολύμηνο Αγώνα των εργαζομένων της 3 Ε ενάντια στις απολύσεις και στο κλείσιμο των εργοστασίων.Αποτέλεσμα εικόνας για μποικοταζ coca cola

Η ανάρτηση του λογοτύπου στην ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» έγινε από αβλεψία και λάθος και άμεσα θα αποσυρθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: