Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2 ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ....Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ - ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !!!

Όσοι έχετε σκοπό να βγείτε για να αγοράσετε κουκλάκια, μπαλονάκια, καρτούλες, καρδούλες λούτρινες ή χάρτινες κλπ για την μεθαυριανή ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, ξεχάστε το αμέσως!

Σε λίγα λεπτά θα ανακοινωθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης πως η εορτή μεταφέρεται για την Κυριακή 16/2 !!! Ταυτόχρονα θα είναι ανοιχτά και τα εμπορικά καταστήματα και θα λειτουργούν με μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, σε μια προσπάθεια να τονωθεί η αγορά. Ειδικά μέτρα θα παρθούν για "πονηράκηδες τζαμπατζήδες" που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το έκτακτο αυτό αγοραστικό μέτρο, αγοράζοντας δώρα για να καρπωθούν το όφελος ενώ δεν έχουν φίλο/φίλη! Μη ξεχάσετε λοιπόν να έχετε μαζί σας και μια βεβαίωση "Μη Αγαμίας" ώστε να μπορείτε να μπείτε στο μαγαζί που θα επιλέξετε. Καλό θα ήταν να συνοδεύεται και από φωτογραφία του αγαπημένου σας προσώπου με ιδιόχειρη αφιέρωση. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσουν και όσοι έχουν φανταστικό φίλο/φίλη.
Ο κλάδος των κρεοπωλών, έστειλε αίτημα στο υπουργείο ώστε να εξαιρεθεί από την υποχρέωση, ως άσχετος με το αντικείμενο, αλλά απορρίφθηκε με την αιτιολογία ότι έτσι κι αλλιώς πουλάνε σχετικά προϊόντα όπως καρδιές και "τζιέρια". Η ανάλογη αίτηση των πωλητών ζυμαρικών και ειδικά....χυλοπιττών, έγινε δεκτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: