Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ....ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ !!!

Συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου Κορινθίας, 36χρονος, Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, αστυνομικοί του τμήματος Βραχατίου Κορινθίας, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση και εντόπισαν τον 36χρονο στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, στη δε κατοχή του βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν εκατόν εβδομήντα πλαστά χαρτονομίσματα, των έξήντα ευρώ, το χρηματικό ποσό των 1.840 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπρόσθετα, σε έρευνα που έκαναν στη συνέχεια στο σπίτι του 36χρονου, στην Καλλιθέα Αττικής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 2.227 πλαστά χαρτονομίσματα των τριάντα των εξήντα και των χιλίων Ε, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και ένα Ελληνικό διαβατήριο με μια επικολλημένη σε αυτό ευχή για χρόνια πολλά, το οποίο ήταν και αυτό πλαστό.
Το συνολικό ποσό των κατασχεθέντων πλαστών χαρτονομισμάτων ξεπερνά τα 67.600 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και μία μοτοσυκλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι  δράστης είναι....ΠΟΝΤΙΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: