Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ...''ΣΙΡΙΑΛ'' ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο....ΝΕΟΣ JAMES BOND !!!

Από το προχθεσινό παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες ενός ακόμη  Κρητικού αγρότη που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις και προκάλεσε με... την εμφάνισή του.
Ο ίδιος – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – δεν ήθελε να δώσει τα στοιχεία του ενώ αναρωτιόταν για ποιον λόγο οι φωτορεπόρτερ τον τραβούσαν συνέχεια φωτογραφίες.

Ωστόσο, από χθες οι εικόνες του πιο «σέξι αγρότη» όπως πλέον χαρακτηρίζεται δημοσιεύονται συνεχώς στα social media,Δηλαδή ΑΥΤΟΣ ο Κρητικός τι έχει και δε σας αρέσει; συνοδευόμενες από hashtags όπως το #liveyourmythingreece και λοιπά τσιτάτα για το κάλλος και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του. «Φιλιά στην Λεβεντογέννα Κρήτη. Παιδιά, είναι σαν σταρ του Hollywood. Το μάτι του είναι άπαιχτο». Φήμες αναφέρουν ότι κρητικός αγρότης θα είναι ο επόμενος James Bond.
Η παρουσία όμορφων ανδρών στις κινητοποιήσεις των αγροτών έχει τραβήξει την προσοχή των γυναικών, οπότε αναμένεται να δούμε και όμορφες αγρότισσες στα μπλόκα, ώστε να σπάσει κάπως η βαρβατίλα.kkritooikkkariosfi
Στα μπλόκα, αδερφές μου, στα μπλόκα!
Αναμένουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: