Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ - ΘΕΑΝΩΣ....ΦΩΤΙΟΥ !!!

♦ Η κυρα-Θεανώ Φωτίου μπήκε υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αμέσως δικαίωσε την επιλογή της, αφού ζήτησε να τρώμε γεμιστά για να μπορούμε να επιζήσουμε κι εμείς και η οικονομία.
♦ Τα γεμιστά τα παραλλήλισε με την οικονομία του κράτους. «Με τίποτα τρώει μια οικογένεια γεμιστά».

♦ Ευχαριστούμε πάντως πολύ την κυρία Φωτίου γιατί μας έδωσε τη συνταγή «Γεμιστές ντομάτες και πιπεριές με ρύζι και τίποτα».
♦ Ξεκινώντας υπολόγισε ότι αν όλοι οι Ελληνες τρώμε καθημερινά γεμιστά με ρύζι, μπορούμε κάλλιστα να καταναλώσουμε δύο φορές τους ορυζώνες της Κίνας.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ - ΥΛΙΚΑ
♦ Χρειαζόμαστε 6 πιπεριές και 6 ντομάτες που δεν έχουμε και πρέπει να πάμε στη λαϊκή, να πάρουμε - αν τις πετάξουν στο τέλος οι παραγωγοί.
♦ Ευτυχώς πετάνε, συνολικά όμως μόνο δύο ντομάτες και μία πιπεριά που σκοτωνόμαστε βέβαια με άλλους ποιος θα τις πρωτοπάρει γιατί όλοι το ίδια φαγητό θα μαγειρέψουμε, επειδή έχει γίνει πασίγνωστη η συνταγή της Θεανώς.
♦ Κατορθώνουμε τελικά και παίρνουμε μια ντομάτα και αναπροσαρμόζουμε κάπως το γεύμα που ετοιμάζαμε για 6 άτομα.Αποτέλεσμα εικόνας για λαικη αγορα αστειες εικονες
♦ Χρειαζόμαστε μετά 250-300 γρ. ρύζι γλασέ που δεν έχουμε και πάμε στο σουπερμάρκετ να το κλέψουμε.
♦ Μετά βάζουμε στο ταψί, που δεν έχουμε, γιατί το πουλήσαμε στα καταστήματα «Αγοράζω χρυσό», 200 γρ. λάδι από το αυτοκίνητο που το έχουμε ακινητοποιημένο δύο χρόνια.Αποτέλεσμα εικόνας για μαζευουν λαχανικα λαικη αγορα
♦ Προθερμαίνουμε στη συνέχεια τον φούρνο να ντουμανιάσει μέχρι τους 500° C. Σε όσους βαθμούς δηλαδή είχε ο Τσίπρας τις ώρες που έκανε τη σύνθεση της κυβέρνησης.
♦ Μετά περιμένουμε λίγο 17 ώρες να ψηθεί το ρύζι και για να περάσει η ώρα χαζεύουμε φωτογραφίες της Θεοδώρας Τζάκρη να αγοράζει τσάντες Λουί Βουιτόν.

♦ Αν μας περισσέψει ώρα μπαίνουμε στο τουίτερ και διαβάζουμε τουίτ του Δημήτρη Καμμένου.
♦ Χαμηλώνουμε τη θερμοκρα

σία στους 630° C και περιμένουμε περίπου 1 ½ μέρα μέχρι να ψηθεί καλά το ρύζι.
♦ Μετά πετάμε το ρύζι στον τοίχο για να δούμε αν κολλάει, όπως κολλάνε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛΛ.
♦ Ακολούθως σερβίρουμε τη μία ντομάτα γεμιστή με ρύζι σε 6 πιάτα πορσελάνινα που δεν τα έπαιρνε το «Αγοράζω χρυσό».
♦ Δημιουργούμε φοβερή ατμόσφαιρα με κηροπήγια γιατί μας έχουν κόψει το ρεύμα.
♦ Καλέσαμε και την κυρία Φωτίου να κοπιάσει, αλλά ευχαρίστησε θερμά και μας εκμυστηρεύτηκε ότι θα φάει το βράδυ στο Λονδίνο, όπου σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει, έχει τις μισές καταθέσεις της. Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΕΓΟΙ
♦ Καλή σας όρεξη!                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια: