Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ...Ο ΠΑΠΠΑΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ !!!

«Ο μηδενισμός δεν βοηθά κανέναν, ούτε αυτούς που τον χρησιμοποιούν» !!!, επισημαίνει ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, αναφορικά με τη συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση. Ερωτηθείς αν οι εκλογές είναι μονόδρομος ο Ν. Παππάς επισημαίνει πως....το να υπάρχει πλειοψηφία διαπιστώνεται στη Βουλή με τις ψηφοφορίες !!! «Βέβαια η κατάσταση ερμαφροδιτισμού ''στηρίζω καταψηφίζοντας'' δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ», τονίζει, στρέφοντας τα βέλη του προς τους διαφωνούντες εντός ΣΥΡΙΖΑ.
Για την Αριστερή Πλατφόρμα ο υπουργός λέει πως προτείνει συντεταγμένη έξοδο από το ευρώ, δηλαδή συμφωνία και δάνειο με τους εταίρους για τη μετάβαση σε νέο νόμισμα. «Με απλά λόγια προτείνουν Μνημόνιο και Δραχμή», συνεχίζει, τονίζοντας πως σε αυτό το σενάριο - το οποίο ήταν το σχέδιο Σόιμπλε, όπως σημειώνει - τα πράγματα για τις κοινωνικές τάξεις που η Αριστερά θέλει να εκπροσωπεί θα ήταν πολύ χειρότερα.
Ο Νίκος Παππάς επαναλαμβάνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «ο πόλος της πολιτικής σταθερότητας» και διερωτάται: «Αν ο σύντροφος Στρατούλης ήταν υπουργός Ασφαλίσεων και η χώρα στη δραχμή, θα μπορούσε να εγγυηθεί το επίπεδο ζωής των συνταξιούχων; Αν κάποιος απαντά θετικά, λέει ψέματα».
Αφήνει επίσης αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου επισημαίνοντας ότι «το να κάνεις κατάχρηση της δυνατότητας που δίνει η έδρα στη Βουλή είναι αναντίστοιχο του ρόλου του προεδρεύοντος».
«Το χρέος, για παράδειγμα, δεν μειώνεται όταν το βρίζεις και το ονοματίζεις στο σύνολό του κιόλας με ένα κάρο επίθετα. Μειώνεται όταν επιμένεις και καταφέρνεις να συζητηθεί όπως έγινε τώρα» συνεχίζει για να προσθέσει:
«Το να υπονοείς ότι τα προβλήματα θα λυθούν αν πάμε τον κ. Τόμσεν στα δικαστήρια, είναι μια άποψη που υποβιβάζει μέχρι εκμηδενισμού την πολιτική, τα κόμματα, τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις και συμμαχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: