Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΟΥΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩ'Ι'....ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΜ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ !!!

"Ουρές" ταλαιπωρίας από νωρίς το πρωί έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα για τους τουρίστες της Μυκόνου, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν τραπεζικές συναλλαγές.
Αξίζει να σημειωθεί πως, παρά τα έκτακτα μέτρα που έχει θέσει σε ισχύ η ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια και προστασία των τουριστών - καταθετών που πραγματοποιούν αναλήψεις χρημάτων από τις τράπεζες, σοβαρά προβλήματα έχουν παρατηρηθεί σε αρκετά υποκαταστήματα.
Ενώ, σύμφωνα με το σχετικό σημείωμα που έχει στείλει η Αστυνομία προς τους διευθυντές των υποκαταστημάτων, θα έπρεπε να υπάρχουν συνολικά 8 αστυνομικοί και ένα ασθενοφόρο έξω από τις τράπεζες, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν τηρείται.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εικόνα σε δύο αντικριστά υποκαταστήματα κοντά στο Super Paradise και για τις δύο τράπεζες υπάρχουν μόνο δύο αστυνομικοί και κανένα (!) ασθενοφόρο, ενώ το bar παραμένει κλειστό κατα τις πρω'ι'νές ώρες κατι που πολλοί τουρίστες θεωρούν απαράδεκτο.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη, ενημερώνει ότι αν χρειαστεί, οι τράπεζες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να ανοίξουν πρόσθετα υποκαταστήματα, με αφορμή τις μεγάλες ουρές που έχουν σχηματίσει από το πρωί τουρίστες, προκειμένου να εισπράξουν χρήματα για τα έξοδα της ημέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: