Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ. ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ....ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΊ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!!

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικά μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, η «ομολογία» του Έλληνα συναδέλφου τους Γιάνη Βαρουφάκη πως έχει καταγράψει τις συνεδριάσεις του οργάνου τους, του Eurogroup. Απίστευτες εικόνες φαίνεται ότι έχει καταγράψει ο Γιάνης Βαρουφάκης από το περιθώριο του Eurogroup!
Μάλιστα σε μια που διέρρευσε πρόσφατα, εμφανίζεται ο Γερούν Ντάισελμπλουμ να σγουραίνει τα μαλιά της περούκας του στην τουαλέτα με ειδικό σίδερο για μπούκλες !!! ενώ σε μια άλλη φαίνεται ο Αλέξης με την Άνγκελα σε....ερωτικές περιπτύξεις σε πάρκο του Βερολίνου.
Ο Μισέλ Ρέις, καινούργιος εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε αυστηρό ύφος, τόνισε πως «οι συνεδριάσεις του Eurogroup καθώς και οι προσωπικές επιλογές του καθ'ενός είναι εμπιστευτικές. Βασιζόμαστε στο ότι το κάθε πρόσωπο που είναι παρόν θα σεβαστεί την εμπιστευτικότητα». Ακόμα παραμένει άγνωστο πώς ακριβώς διέρρευσε το υλικό από το κινητό του Γιάνη Βαρουφάκη. Εντός της ημέρας αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας και άλλες φωτογραφίες από εκείνη τη δραματική σύνοδο, για την οποία τόσα έχουν γραφτεί. Φωτογραφίες και video που θα ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές της. Αναμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: