Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΑΛΛΟ ΟΙ....ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΛΛΟ ΤΑ....ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ....ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!

Την “Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων” καθιερώνει από τη Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015, η Ελληνική Αστυνομία.
Με αυτό τον τρόπο η, για πρώτη φορά, Αριστερή κυβέρνηση στοχεύει στην ενίσχυση της σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης αλλά και στην διαφοροποίηση της άμεσης διαπροσωπικής  επικοινωνίας μεταξύ αστυνομίας και πολιτών. Γιατί η άμεση διαπροσωπική επικοινωνία μεταξύ αστυνομίας και πολιτών που ίσχυε έως σήμερα, πόναγε αρκετά τον πολίτη.
Συγκεκριμένα, δύο φορές το μήνα, οι διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων, μετά από προηγούμενη συνεννόηση, θα δέχονται στο γραφείο τους κομμουνιστές, αναρχοκομμουνιστές, αναρχικούς, κουκουλοφόρους, αντιεξουσιαστές και λοιπούς κοινωνικούς φορείς προκειμένου να διατυπώνονται και να συζητούνται διάφορα θέματα, προτάσεις, επισημάνσεις και απόψεις.
Επίσης η κυβέρνηση έχει ως στόχο την αποδόμηση του συνθήματος “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι” αφού και οι τρεις μαζί δεν χωράνε στην ίδια αριστερή χώρα. Γιαυτό ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Πανούσης,  σκέφτεται να κρατήσει τους μπάτσους και να διώξει τα γουρούνια και τους δολοφόνους.
Ήδη τα γουρούνια και οι δολοφόνοι διαμαρτύρονται αφού θεωρούν ότι θα είναι άδικο να πληρώσουν αυτοί τα λάθη των μπάτσων και γιαυτό αντιπροτείνουν στην κυβέρνηση να διώξουν τους μπάτσους και να διατηρήσουν τα γουρούνια και τους δολοφόνους.
Επίσης η αξιωματική αντιπολίτευση έχει αντιδράσει έντονα στα σχέδια της κυβέρνησης τονίζοντας ότι δεν νοείται ο μπάτσος χωρίς το γουρούνι και τον δολοφόνο. Κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε αποδόμηση των βασικών θεσμών της ΕΛ.ΑΣ. και την επικράτηση της ανομίας, της αναρχίας και του αναρχοκομμουνισμού.
Από την άλλη η κυβέρνηση της Αριστεράς ξεκαθαρίζει ότι αποτελεί τεράστια ανακρίβεια η εξίσωση του μπάτσου με το γουρούνι και το δολοφόνο και κάλεσε όποιον διαφωνεί, να τοποθετήσει δίπλα-δίπλα, μία κλούβα με μπάτσους, μία με γουρούνια και μια με δολοφόνους ώστε να αντιληφθεί τη διαφορά.                                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια: