Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ....ΜΑΛΑΚΑ !!! [ video ]

Τη νέα του καριέρα προσπαθεί να ανακαλύψει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ο οποίος πρωταγωνιστεί στο πρώτο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας. Να συνεχίσει να «προπονείται» ο λαός συμβουλεύει ο πρωθυπουργός ενώ εκείνος να συνεχίσει να μας «δουλεύει».   ωωωωωχχχχχχχχχχχχ στα αρχ@@ μου τη πέταξαν τα κωλόπαιδα .
Συριζαίοι είναι σίγουρα.
   - Πως σε λένε αγόρι μου?
- Νικόλα .
- Τον Σπανοβαγγελόπουλο Θανάση τι τον έχεις?
- Θείος μου, αδελφός της μάνας μου .
- Να του δώσεις χαιρετίσματα από τον Αντώνη .
- Τον μαλάκα να του πω να καταλάβει?
- ΑΝΤΑΡΣΥΑ είσαι κωλόπαιδο ,το κατάλαβα.
    Το Γ' Ράιχ πρωτοπόρησε στην χρησιμοποίηση παιδιών για τους προπαγανδιστικούς του σκοπούς.
Σαμαρά , πάλι μαλάκας πιάστηκες .

Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ....ΜΑΛΑΚΑ !!!     

Όχι και να επαναστατεί η συνείδησή μας με τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Γιωργάκη ! Όχι και να επαναστατεί !! Όχι και να επαναστατεί !!! Με τον Σαμαρά, τον Παπαμιμίκο,τον Τομπούλογλου, ή τον Κάντα, και τον κάθε Κάντα… Όχι και να μας θλίβουν ο Παπακωνσταντίνου, ο Άκης, η Βίκυ, ο Γιάννος και η κυρία του! Όχι! Πάνε πάρα, πάρα πολλά χρόνια από τότε που «ηθικός και ακέραιος άνθρωπος» στη χώρα μας σημαίνει «μαλάκας». Έχω λάθος; Δεν…έχω.

Ωστόσο, πολύ γρήγορα εξελίχθηκε αυτό το «μαλάκας». Βέβαια –τα πάντα ρει. Κι έτσι, πάνε ήδη πολλά χρόνια και από τότε που «μαλάκας» έπαψε πια να σημαίνει ότι δεν τα πήρε. Ναι, «μαλάκας» έγινε εκείνος που, μολονότι δεν ήταν τόσο μαλάκας ώστε να μην τα πάρει, ήτανε πάντως αρκετά μαλάκας. Τόσο μαλάκας που, ενώ τα πήρε, τον βρήκανε και τον τσιμπήσανε. Τον μαλάκα!..

Με την εξέλιξη της έννοιας «μαλάκας», άλλαξε και το θυμικό μας. Να, εκείνο το παλιό, το περίφημο «μωρέ, να’ μουνα εγώ Πρωθυπουργός» αντικαταστάθηκε σιγά-σιγά από το «εμένα σιγά να μη με βρίσκανε». Και δεν είναι αβάσιμο που άλλαξε. Διότι κρύβονται τα άτιμα, πιστέψτε με… Κι είναι μαλάκας όποιος τον τσιμπάνε. Που πας, ρε μαλάκα; Τα πήρες και δεν ξέρεις να τα κρύψεις; Ε, λοιπόν, καλά σου έκαναν και σε τσίμπησαν. Μαλάκα! (Για όποιον δεν με πιστεύει ότι κρύβονται κι έχει ανάγκη από αποδείξεις ή οδηγίες, δόξα τω Θεώ υπάρχει email στο κάτω μέρος της σελίδας, κι ευχαρίστως να του τις παράσχω –με το αζημίωτο, συμπληρώνω, μην τυχόν με πείτε κι εμένα μαλάκα…)

Κακώς άλλαξε βέβαια εκείνο το «να ‘μουνα Πρωθυπουργός». Διότι ως Πρωθυπουργός κρύβεσαι στα σίγουρα τελικά. Και δεν σε λένε μαλάκα. Άμα είσαι Πρωθυπουργός, την ώρα που ψοφάνε άνθρωποι στο δρόμο επειδή δεν υπάρχει ασθενοφόρο, στέλνεις εσύ δέκα κρατικά εκατομμύρια από τον Προϋπολογισμό στο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο όπου κάνει κουμάντο ο αδελφός σου. Καλό; Δεν στοιχειοθετείται και ότι τα πήρες κιόλας! Ή λες να δανείσει εκεί τον Ψυχάρη, τον Μελισσανίδη, τον Λάτση και τον Μπόμπολα η τράπεζα, που χωρίς δικό σου τηλεφώνημα δεν δίνει της μάνας της νερό. Καλύτερο; Πσς… Φυσάει! Ή δίνεις, ας πούμε, στον Σάλλα την Αγροτική Τράπεζα, στο κάτω-κάτω.   Τ η ν   Α γ ρ ο τ ι κ ή   Τ ρ ά π ε ζ α ,   ρ ε   μ α λ ά κ α   μ ο υ !   Πολιτική επιλογή για τη σωτηρία της χώρας, όχι μαλακίες.

Τι κι άν στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί 56 πολιτικών, πρώην και νυν υπουργών, υφυπουργών και βουλευτών καθώς και 600 τοπικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων, πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, περιφερειάρχες και στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης. Τα ονόματα αυτά περιλαμβάνονται σε έναν κατάλογο 6.000 ανθρώπων με καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας και έχει ζητηθεί ήδη άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, καθώς εμπλέκονται σε υποθέσεις που διερευνώνται εδώ και μήνες από το ΣΔΟΕ.

Σε ψηφίζει κιόλας ο μαλάκας για Πρωθυπουργό, και δεν νιώθει μαλάκας.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με λένε όλοι μαλάκα?

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: