Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ....ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΙΑΣΕΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩ'Ι'ΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ !!!

Τις τελευταίες ώρες τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως βιώνει έναν αληθινό εφιάλτη. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Γιακουμάτο ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική των....Καμένων και....Βούρλων. Ο πασίγνωστος βουλευτής μετά τον πρωινό σεισμό  
πάσχει από πάρεση προσωπικού νεύρου ή αλλιώς παράλυση Bell. Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι η αιφνίδια αδυναμία ή παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου, πράγμα που καθιστά δύσκολο....το χαμόγελο ή....το κλείσιμο του ματιού σε ψηφοφόρους, η δυσκολία των εκφράσεων, ο πονοκέφαλος και η αίσθηση πιο δυνατού ήχου τυμπάνων από....το δεξιό αυτί. «Την άλλη Κυριακή θα γίνει ο μεγάλος σεισμός, που θα τρίβεις τα μάτια σου», φώναζε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τον πρωινό σεισμό στην Αττική.« Ακούω φωνές και εγώ και ο Σαμαράς που μας λένε ότι θα είμαστε πρώτη δύναμη στις 25 του μήνα.Έρχεται μεγάλος σεισμός.»
Εννοώντας, οτι ο πρωινός ήταν πολύ μικρός, σε σχέση με αυτόν που θα γίνει την Κυριακή των εκλογών…
Και συνέχισε: «Ανατροπή. Θα έχει ευτυχία η χώρα με ΝΔ ξανά στην κυβέρνηση, όπως το 2012»Οπως αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί του την ίδια πάθηση εμφάνισε και ένας από τους καλλιτεχνικούς μάνατζερ της Μοντόνα, ο οποίος νοσηλεύτηκε επίσης αλλά σε κλινική του Μονάχου και όχι των....Καμένων Βούρλων. Αυτό που μας ανησυχεί λένε είναι η παρουσία νευρολογικών συμπτωμάτων, που υποδηλώνουν βλάβη του εγκεφάλου. Η βλάβη μπορεί να είναι η λεγόμενη εγκεφαλική διάσειση, το «κούνημα» δηλαδή του εγκεφάλου μέσα στο κρανίο ή άλλες πιό σοβαρές περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: