Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΛ : ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ !!!

Όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο έτσι και σε αυτή, δε λείπουν τα σποτ, τα φυλλάδια και οι προεκλογικές καμπάνιες που αν μη τι άλλο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν περίεργες.....αστείες ή ακόμα και.....γελοίες.....Ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι είναι θετικός "όπως ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη στο Γοργοπόταμο", οπότε συμπεραίνουμε ότι η πρέζα στους ΑΝΕΛ έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο - ενώ δεν ξεκαθάρισε αν θεωρεί τον εαυτό του Ζέρβα ή Βελουχιώτη.
Αλλά είπαμε «Η ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι μια χρήσιμη ψήφος για το αναγκαίο....καλό ή....κακό θα προσθέταμε »
Στο ψηφοδέλτιο των.....Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετέχουν οι: Θεόφιλος Βασιλείου, Κωνσταντίνα Κοσπέτα, Γιάννης Λαϊνιώτης, Παναγιώτης Λαλιώτης, Αντώνης Λεχουρίτης, Ευτυχία Μπάρκουλα, Νίκος Νικολόπουλος , Μαντώ Ξηρού, Γιώργος Τσενές, Δημήτρης Χειμωνάς και Γιάγκος Ραυτόπουλος.
«Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας εμπιστευτεί και να....γυρίσουμε σελίδα! Και την επόμενη μέρα, οι κλέφτες, αυτοί που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού, θα πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης». Ως ένα....γνήσιο πατριωτικό Κίνημα, με την....''αυθεντική αντιμνημονιακή φωνή'', δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας, δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν και τίποτα που θα συναινεί στη συντήρηση της σημερινής εξαθλίωσης.
Αυτά τονίζει ανάμεσα στα άλλα, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των....«Ανεξάρτητων Ελλήνων», Γιάννης Λαϊνιώτης.
«Η ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι μια....χρήσιμη ψήφος για το αναγκαίο....καλό, που θα φέρει μια νέα αντιμνημονιακή κυβέρνηση, που όμως δεν θα πλήξει τον πυρήνα της ταυτότητας μας και την συνείδηση....του έθνους και της Ορθοδοξίας. Η μεγάλη....πατριωτική συμμαχία των ΑΝΕΛ είναι αναγκαία για να ανακτήσει πατρίδα μας την εθνική της κυριαρχία και για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που θα προσφέρει σε όλες και όλους....κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και....ίσες ευκαιρίες».
Αυτά είπε στην αρχική του τοποθέτηση προς τους δημοσιογράφους και τα μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης ο πρόεδρος του....''Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος'' και υποψήφιος Βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στην Αχαΐα Νίκος Νικολόπουλος. Ανάμεσα στους υποψήφιους των ΑΝΕΛ περίοπτη θέση έχει και η καμπάνια μέ βίντεο του υποψήφιου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Αχαΐα, Γιάγκου Ραυτόπουλου.Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, καθώς, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του έχει μετάσχει και....έχει βραβευθεί μεταξύ άλλων και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, «παίζει» με το μικρό του όνομα καθώς όλοι οι πρωταγωνιστές καταλήγουν να απαντάνε «θέλω Γιάγκο» σε ερωτήσεις όπως «ε, και τι θέλεις μάνγκο;» και «θέλεις γιατρό για το λουμπάγκο;» ή να κάνουν ρίμα με τη φράση «επλήρωσα τον ΕΝΦΙΑ και δεν μου μένει φράγκο»...Σε ρυθμούς σόουμπιζ,πατριδοκαπηλίας, και θρησκευτικού ταλιμπανισμού λοιπόν πάμε γιά τις εκλογές της Κυριακής πού θα κρίνουν το παρελθόν το παρόν και το μέλλον αυτής της δύσμοιρης χώρας με....αυτόκλητους....ευκαιριακούς ή....επαγγελματίες σωτήρες. Στο χέρι σου είναι να τους σβήσεις από τον πολιτικό χάρτη... ΟΠΛΟ ΣΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ....ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: