Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ....ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ !!!

Παρά την κατακραυγή, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η μανία των «μεγάλων» ιδιωτικών καναλιών της Ελλάδας να υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τις κυβερνητικές πολιτικές και αποφάσεις μέσα από τις ειδήσεις τους και τις ενημερωτικές εκπομπές. Δεν στέκονται όμως μόνον εκεί. Πυρκαγιές, ηφαιστειακές εκρήξεις,σεισμοί, κατακλυσμοί, πλημμύρες,χιονοστιβάδες, βροχές, αιθαλομίχλες, συγκρούσεις πλανητών, συγκρούσεις μετεωριτών, και σπάνιες ασθένειες που θα κάνουν τον Ιό Έμπολα να θυμίζει παιδική ανεμοβλογία, είναι ήδη στον δρόμο.
Από σήμερα δεν παίζεται μόνο η έξοδος της χώρας μας από το ευρώ, αλλά και από τον πλανήτη γη, ακόμα και από το ηλιακό σύστημα!
Η αντιπολίτευση με τη στάση της επιζητά επίμονα έναν νέο Αρμαγεδδώνα! Τα κοινωνικά δίκτυα από την άλλη, οι μπλόγκερς ακτιβιστές και οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα συνταχτούν επίσης σε ένα πόλεμο ενάντια στην επικοινωνιακή προπαγάνδα. Νέες μορφές διαχείρισης και μικρότερης εμβέλειας προς το παρόν ή τοπικά μέσα ενημέρωσης ξεπηδούν προσπαθώντας να αντιπαραθέσουν στην γενικότερη πλύση εγκεφάλου ενός συστήματος που φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά του έχοντας αντικαταστήσει ανθρώπινες αξίες και δημοσιογραφικό ήθος με όρους καταναλωτισμούς, υπερκέρδους και κολακείας. Γιατί ενώ πάντα υπάρχουν και οι άλλες φωνές, είναι πολύ πιο σπάνιες οι περιπτώσεις όπου βλέπουμε σε ώρες μεγάλης τηλεοπτικής ακροαματικότητας ή ΜΜΕ μαζικής απήχησης άλλες απόψεις ή συζητήσεις οι οποίες να αμφισβητούν και να εξελίσσουν αυτό που προτάσσεται ως δεδομένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: