Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΧΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ....ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!

♦ Πάρτε τη μεγάλη είδηση: Τελικά δεν θα γίνουν εκλογές. Ο Κάρολος Παπούλιας δεν συμφωνεί με την πρόταση του πρωθυπουργού να διαλυθεί η Βουλή!
♦ Ο Παπούλιας κερδίζει την υστεροφημία του με την απόφαση για μη διάλυση της Βουλής. Αλλωστε διαλυμένη είναι και τώρα.

♦ Πολύ σωστή η απόφασή του. Πού ακούστηκε εκλογές καταχείμωνο 25 Ιανουαρίου; Πώς να πάει να ψηφίσει ο άλλος; Θα 'χουμε τουλάχιστον 6 ναυάγια. Και με Δένδια - Βαρβιτσιώτη ακόμα, τι έχει να γίνει... Εφαγαν και τον Παπουτσή.
♦ Ο Σαμαράς το ήξερε από καιρό ότι θα γίνουν εκλογές καταχείμωνο. Εχει προμηθευτεί 300.000 αντιολισθητικές αλυσίδες για τους ψηφοφόρους του.
♦ Και ξέρει επίσης ότι δεν τρελάθηκε κανένας να πάει με τους πάγους να ψηφίσει. Εκτός από αυτούς που έχουν συνηθίσει να πηγαίνουν στην Ελβετία και είναι προσαρμοσμένοι σε τέτοιες καιρικές συνθήκες. Αρα, Σαμαράς 90% χαλαρά.
♦ Δεν πρέπει να γίνουν εκλογές 25 Γενάρη. Εδώ Μάρτιο έγιναν το 2004 κι έγινε το έλα να δεις. Ο Καραμανλής μόλις χιόνισε, πήγε στη Μαλακάσα και έπαιζε χιονοπόλεμο για να τον πάρουν οι κάμερες. Δεν κινδύνεψε όμως από τις χιονοστιβάδες. Οι χιονοστιβάδες κινδύνεψαν από τον Καραμανλή.
♦ Σε αντίπραξη ο Γιωργάκης πήγε στο Καπανδρίτι και τον κάνανε χιονάνθρωπο με τσιμπούκι και κάθισε έτσι όλη τη νύχτα. Αθλητικός τύπος πάντως. Αντεξε και του τραγουδούσαν «Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, είσαι χιονάνθρωπος». Επαθε πνευμονία όμως το τσιμπούκι.
♦ Τώρα κάνει κόμμα που θα λέγεται Αλλαγή. Δεν πρόκειται όμως για τη γνωστή αλλαγή, που είχε λανσάρει ο μπαμπάς του. Προέρχεται η ονομασία από το ότι κάθε μέρα ταξιδεύει και είναι σε άλλη γη, σε άλλα μέρη.
♦ Ο Σαμαράς ποντάρει στις δημοσκοπήσεις που καλό είναι να μην τις πιστεύουμε με τίποτα. Το ότι επέτρεψε να δημοσιεύονται μέχρι την προηγουμένη των εκλογών, μπορείς να το πεις και καραμπινάτη δωροδοκία. Πρόβλεψη: την παραμονή των εκλογών θα βγάλουν πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία και δεύτερο τον Πλατανιά.
♦ Θα έχουμε θρίλερ. Στην ουρά, γιατί στην κορυφή είπαμε: Πλατανιάς. Θρίλερ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.ΕΛΛ. και ΔΗΜΑΡ. Για μία θέση που μάλλον θα την πάρουν οι Οικολόγο
ι Πράσινοι.
♦ Αυτή τη μανία με τους Οικολόγους Πράσινους δεν την κατάλαβα ποτέ. Αν έκαναν κόμμα οι Καταπατητές Πράσινοι, μέχρι και 20 έδρες θα έπαιρναν άνετα. Συν τους Καταπατητές Γαλάζιους στις παραλίες, σύνολο 40.

♦ Αν τελικά δεχτεί ο Παπούλιας να διαλυθεί η διαλυμένη Βουλή και να ψηφίσουμε με τέτοιο χιόνι και ψοφόκρυο, να γίνει η ψηφοφορία με SMS - όπως στη Γιουροβίζιον.
♦ Για δύο λόγους:
1. Για να μην υπάρχει τεράστια αποχή λόγω των καιρικών συνθηκών.
2. Για να μπορούμε έτσι να βαθμολογούμε όλα τα κόμματα και όχι να δίνουμε μόνο σε ένα κόμμα το 12άρι. Και ας ψηφίσει ακόμη και η Κύπρος.     
         

Δεν υπάρχουν σχόλια: