Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗ....ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ !!! [ video ]

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης έχει μπει κι άλλος πολιτικός-εκτός από τον Γιώργο Καρατζαφέρη-ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με προμήθεια εξοπλιστικών, ρωσικής και γαλλικής προέλευσης.
Οι μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα των τελευταίων 15 χρόνων που διερευνά η Δικαιοσύνη υπολογίζονται σε περίπου 1 δισ. ευρώ.
Ήταν στην προεκλογική περίοδο του 2012. Ήταν τότε που ΝΔ ΠΑΣΟΚ έλεγαν για να κερδίσουν τις εκλογές ότι θα διαπραγματευτούν σκληρά με τη Μέρκελ για να αλλάξουν τα μνημόνια. Ήταν τότε που τα δύο κόμματα κορόιδευαν τον κόσμο λέγοντας πως «δεν θα πάρουν κανένα νέο μέτρο αν ξανακερδίσουν τις εκλογές».
Τότε, λοιπόν,  όταν ο Ευ. Βενιζέλος  σε τηλεοπτική  συνέντευξη του ρωτήθηκε από πολίτη  πως είναι δυνατό να διαπραγματευτεί  το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ από τη στιγμή που η κυρία Μέρκελ μπορεί να βγάλει τις αναφορές του Χριστοφοράκου της siemens με τις δωροδοκίες κομμάτων και προσώπων. Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε… Ο Βενιζέλος  με ένα απολαυστικό ρεσιτάλ ηθοποιίας όπως θα διαπιστώσετε στο video υπερασπίστηκε την τιμιότητα του Καρατζαφέρη –που σήμερα τον βλέπουμε με πιασμένο με τη γίδα στην πλάτη—αλλά και του ΠΑΣΟΚ παρά το γεγονός ότι αποδεδειγμένα  έχει πιαστεί στα πράσα με την βαλίτσα του Χριστοφοράκου γεμάτη λεφτά…                                   Συμπέρασμα 1: Πολύ πριν έρθουν τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις «εκλεκτό» πολιτικό προσωπικό των κυβερνήσεων  της χώρας είχε δεθεί χειροπόδαρα.

Συμπέρασμα 2: Αν έχεις μια φορά πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη τότε είσαι υποχρεωμένος να την κουβαλάς μια ολόκληρη (πολιτική) ζωή και να χορεύεις όπως σου τραγουδάει αυτός που μπορεί να σε εκβιάσει.                                                                                                                                                                                                    ΠΗΓΗ     
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: