Ο Σταύρος Θεοδωράκης μέχρι πρότινος μας είχε συνηθίσει σε έναν απλό τρόπο ντυσίματος, ενώ σε σήμα κατατεθέν της εμφάνισής του έχει αναχθεί το περίφημο πλέον σακίδιο πλάτης.
Ωστόσο ενόψει του επίσημου ραντεβού που είχε με τον....πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, ο επικεφαλής του....Ποταμιού θέλοντας και μη αναγκάστηκε να εμφανιστεί με... επίσημη περιβολή. Το κυριότερο; Έλειπε το σήμα....κατατεθέν του!

Ο Σ.Θεοδωράκης λοιπόν πέρασε τις πύλες του Μαξίμου φορώντας επίσημο σακάκι και πουκάμισο, δίχως ωστόσο να βάλει γραβάτα, ενώ στο δεξί του χέρι είχε μία δερμάτινη τσάντα χειρός.
Ο επικεφαλής του....ποταμιού  εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε χαρακτηριστικά οτι πρέπει να σταματήσει να παίζεται τζόκερ με την προεδρική εκλογή.

«Αυτή η αστάθεια πρέπει να τελειώσει. Οι άνθρωποι που διεκδικούν την εξουσία, ο Α.Σαμαράς και ο Α.Τσίπρας, να....συνεννοηθούν και με....αμοιβαίες υποχωρήσεις να βρεθεί λύση», δήλωσε σημειώνοντας οτι το «Ποτάμι» υποστηρίζει την εκλογή....από αυτή τη Βουλή ισχυρού προέδρου.