Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''SAVE MARATHON'' !!!

«Βόμβα» από τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος κήρυξε πτώχευση στο Δήμο Μαραθώνα κάτι που θα σημάνει και στάση πληρωμών για τους δημοτικούς υπαλλήλους.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα, δήλωσε χαρακτηριστικά «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν, όπως είπε και ο Τρικούπης.Το πάρτι των 16 χρόνων που γινόταν στον Μαραθώνα τελείωσε και μου ήρθε εμένα ο λογαριασμός».«Η δημοτική αρχή», προανήγγειλε, «θα ξεκινήσει εκστρατεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον τίτλο ''Save Marathon'', για να σωθεί η πόλη».

Απέκλεισε, πάντως, την προσφυγή σε δανεισμό, δεν είπε τίποτα εάν σκοπεύει ή όχι να αυξήσει τους φόρους και το μόνο που επεσήμανε είναι ότι «δεν έχω μία, βρίσκομαι σε πτώχευση» και επέρριψε ευθύνες στις προηγούμενες δημοτικές αρχές.
Πλέον, υπάρχει μεγάλη ανησυχία, καθώς, η πτώχευση ενός δήμου είναι ζήτημα εξαιρετικά σοβαρό και υπάρχει φόβος μήπως δημιουργηθεί ένα είδος ντόμινο και για άλλους δήμους.
Απέκλεισε, πάντως, την προσφυγή σε δανεισμό, δεν είπε τίποτα εάν σκοπεύει ή όχι να αυξήσει τους φόρους και το μόνο που επεσήμανε είναι ότι «δεν έχω μία, βρίσκομαι σε πτώχευση» και επέρριψε ευθύνες στις προηγούμενεςδημοτικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: