Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ....ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ !!! [ video ]

Σιδηρόφρακτες παρελάσεις για το καθεστώς, και για τα δίλεπτα των καναλιών που θα δείξουν εικόνες απόλυτης ηρεμίας. Ουσιαστικά οι παρελάσεις θα γίνουν χωρίς κοινό, το οποίο ούτως ή άλλως δεν έλκεται από το αστυνομοκρατούμενο του όλου πράγματος.  Με την μαθητική παρέλαση στην Αθήνα και την στρατιωτική στη Θεσσαλονίκη, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας  Κάρολου Παπούλια, κορυφώνονται σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.                                                                                                   ΠΑΤΡΑ. Σε επιφυλακή είναι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. υπό τον φόβο επεισοδίων, κάτι το οποίο εκφράστηκε και κατά τη σύσκεψη της περασμένης Κυριακής στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών, κατά την οποία αποφασίστηκε για μία ακόμη φορά, σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ο χώρος της εξέδρας των επισήμων να αποκλειστεί με κάγκελα ώστε να μην είναι προσβάσιμη στους πολίτες.

Παρά την παρέμβαση με επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, να απομακρυνθούν φέτος για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια τα κάγκελα, ωστόσο η απόφαση που ελήφθη ήταν πως δε θα ήταν ασφαλές να γίνει κάτι τέτοιο.
Και αυτό γιατί μπορεί να βρεθεί στο… επίκεντρο διαμαρτυριών από Πατρινούς και Πατρινές, ο επίσημος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Ειδικός Γραμματέας Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) Νικόλαος Μαντζούφας, ο οποίος θα καταφθάσει στην Πάτρα σήμερα για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε, εκτός από το κενό ασφαλείας από την εξέδρα των επισήμων, να είναι και φέτος σε επιφυλακή όλη η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ., οι ομάδες ΟΠΚΕ και ΔΙ.ΑΣ., καθώς και τα ΜΑΤ, για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

    








                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: