Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΑ.....ΤΑΠΕΡ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ !!!

Σε ιδιαίτερου τύπου αστυνομικές επιχειρήσεις ωθεί την Ελληνική Αστυνομία, το λεξιλόγιο που βρέθηκε από την Αντιτρομοκρατική αποτυπωμένο στα σημειωματάρια των μελών της ομάδας του Νίκου Μαζιώτη! 
Για αδικαιολόγητη επιχείρηση τρομοκράτησης των καταναλωτών hot dog και «βρώμικου» σάντουιτς, η οποία υποκινείται από σουβλατζίδικα της χώρας στα οποία ψωνίζουν καθημερινά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο ενδιάμεσο των περιπολιών τους, κάνει λόγο η ομοσπονδία Ελλήνων καντινο-ιδιοκτητών.
Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν μπει από το πρωί της Παρασκευής όλα τα σημεία πώλησης «βρώμικων» και hot dogs πανελλαδικά, προξένώντας κυριολεκτικά τον τρόμο σε όσους ανυποψίαστους καλοφαγάδες της χώρας επιλέγουν ακόμη τις παραδοσιακές καντίνες για την ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για φαγητό.
Τουλάχιστον 500 ανυποψίαστοι πελάτες καντινών οι οποίοι εθεάθησαν από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν στην κατοχή τους «βρώμικα» σάντουιτς με λουκάνικο hot dogs ή donat's έχουν μέχρι στιγμής προσαχθεί στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, ως βασικοί ύποπτοι για συμμετοχή στην ομάδα τρομοκρατών του Νίκου Μαζιώτη. Συνεχείς συσκέψεις πραγματοποιούνται αυτή στη στιγμή στη ΓΑΔΑ με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο άμεσης επέκτασης των εφόδων της Αντιτρομοκρατικής σε καταστήματα πώλησης τάπερ καθώς και σε γνωστά ποδηλατάδικα της χώρας.https://komikotragiko.files.wordpress.com/2014/10/loukanika.pngkomikotragiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: