Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΟ VIDEO ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ !!!

Σοκ στη διεθνή κοινή γνώμη και συναγερμό στις Αρχές προκαλεί ο νέος αποκεφαλισμός αιχμαλώτου, αυτή τη φορά Έλληνα, από τους μαχητές της εξτρεμιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας για τη δολοφονία.Με βαθιά λύπη σας πληροφορούμε ότι βρέθηκε το αποκεφαλισμένο σώμα του πρωθυπουργού της χώρας που είχε απαχθεί δήλωσαν οι αρχές ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Οι ίδιες υπηρεσίες δήλωσαν, ότι στην άνω Τούμπα τις μεσημβρινές ώρες σήμερα μετά την παρουσία του στην ΔΕΘ οι ''ισλαμιστές'' αιχμαλώτησαν και κατόπιν τον σκότωσαν διότι τον υποπτεύονταν ότι συνεργαζόταν με τους κοινοτικούς εταίρους και εταίρες που καταδυναστεύουν την Ελλάδα. Η αποτρόπαια πράξη έλαβε χώρα στην περιοχή της άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης. Η άνω Τούμπα έχει μετατραπεί σε οχυρό ''ισλαμιστικών'' οργανώσεων εδώ και 4 χρόνια ενώ πρόσφατα μοίρασαν και φυλλάδια σε όλη την περιοχή απειλώντας ότι θα σκοτώσουν οποιονδήποτε συνεργασθεί με τούς κοινοτικούς εταίρους και εταίρες ανεξαρτήτου χρώματος.
Ένα σοκαριστικό βίντεο αποκαλύπτει τη στιγμή της δημόσιας εκτέλεσης του σε ποδοσφαιρικό στάδιο της περιοχής από ''ισλαμιστές'' που κραδαίνουν τη γνωστή μαύρη σημαία.
Η συγκεκριμένη οργάνωση που σχετίζεται με την Al-Habibi & Gia-Leleli ανάρτησε το βίντεο όπου εμφανίζεται το θύμα να εξαναγκάζεται να κάνει δηλώσεις και μετά να γονατίσει πριν δεχθεί το μαχαίρι στο λαιμό από τους δημίους του.Το πρόχειρο κατηγορητήριο που αναγνώσθηκε πριν την εκτέλεση ανέφερε ότι ενέχεται στην δολοφονία χιλιάδων Ελλήνων. Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 13.32 ακριβώς.

«Αυτή η παράνομη δολοφονία προξενεί μεγάλους φόβους για τους απλούς βουλευτές αλλά και υπουργούς που σε κάποια μέρη της χώρας βρίσκονται μεταξύ ανάλγητων οργανώσεων και ενός κράτους ανύπαρκτου » δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας για τη Νότια Ευρώπη και Β.Αφρική ο seligo thatakano. «Αυτή είναι μια παράνομη ενέργεια εκδικητικής αγριότητας και όχι δικαιοσύνης “. Η διεθνής Αμνηστία πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει παρουσία αστυνομίας ή κανονικού στρατού στην χώρα μετά από το 2010.Ανακρίσεις διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: