Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ....ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ !!!

Διέρρευσε στη δημοσιότητα το σχέδιο μυστικής συμφωνίας που σύναψε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες κατά τη χθεσινή συνάντηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Ποντίφικα τη χορήγηση δανείου ύψους 458 δισ. ευρώ με το ισχύον δίκαιοπρακτικό επιτόκιο του 5,3% και περίοδο χάριτος 100 έτών. Το αίτημα του κ. Τσίπρα, αναφέρουν πηγές του Βατικανού και τραπεζικά στελέχη, έγινε αμέσως δεκτό.

Kατά πολιτικούς και οικονομικούς αναλυτές, ο «πρωθυπουργός της Ελλάδας», έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για την εξεύρεση εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης των δημοσιονομικών αναγκών της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό της χώρας από μνημόνια, τρόικα και την υποτέλεια στη Γερμανία.


Υπό αυτό το πρίσμα, λένε, «ερμηνεύεται η ξαφνική στροφή του κ. Τσίπρα προς την Αγία Τριάδα. Η αλλαγή πλεύσης έγινε εμφανής με την επίσκεψης του στο Άγιο Όρος, όπου υπέβαλε αρχικά το αίτημα χορήγησης δανείου, χωρίς ωστόσο να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Προς αυτή την κατεύθυνση, της οικονομικής και πολιτικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας, συντάχθηκε και το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν, υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάπας Φραγκίσκος.

Το έγγραφο-σύμβαση δανείου που έχουμε στην κατοχή μας , δεν περιλαμβάνει ως προϋπόθεση τη λήψη κανενός δημοσιονομικού μέτρου ή εφαρμογή μεταρρυθμιστικού προαπαιτούμενου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο μια πιο προσεκτική ματιά στα «ψιλά γράμματα» της τραπεζικής σύμβασης, αποκαλύπτει τη δέσμευση του κ. Τσίπρα έναντι του Βατικανού, για δραστικές αλλαγές στα σώματα ασφαλείας. Ειδικότερα, στους όρους περιλαμβάνεται η αλλαγή της ενδυμασίας των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής ενδυμασίας, ορίζοντας ευθαρσώς ότι από την επομένη της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να φοράνε στολές παρόμοιες με αυτές της παπικής Ελβετικής φρουράς που προστατεύει εδώ και αιώνες το Βατικανό.
Πληροφορίες που θέλουν τον κ. Τσίπρα να έχει δεσμευθεί για αλλαγές στις αστυνομικές ταυτότητες και υποχρεωτική αναγραφή σε αυτές του καθολικού θρησκεύματος, ελέγχονται ως ανακριβείς. Ανυπόστατες επίσης είναι και οι φήμες ότι το Βατικανό απαίτησε ριζικές αλλαγές στην ελληνορθόδοξη εκκλησία.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό, εκτός από δάνειο, ο κ. Τσίπρας κατάφερε να φέρει πίσω στις αποσκευές του και ένα βιβλίο, τον Κώδικα ΝταΒίντσι του Νταν Μπράουν, με αφιέρωση από τον ίδιο τον Πάπα.  
            ΠΗΓΗ      theblob.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: