Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΤΟ ''ICE BUCKET CHALLENGE'' ΤΟΥ....ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!

Ούτε οι πολιτικοί δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τη μανία των τελευταίων ημερών, την πρόκληση του Ice Bucket, αφού ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αντώνης Σαμαράς υπέστη ψυχρολουσία για καλό σκοπό.

Τον πρωθυπουργό είχαν προκαλέσει αρκετοί πολιτικοί του φίλοι όπως ο Τ.Μπαλτάκος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Κ.Καραμανλής και Ν.Μπακογιάννη, αλλά και αντίπαλοι μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Παπανδρέου που εκτός απροόπτου θα ειναι ο επόμενος. Ενώ και η κόρη του Γεωργία, το είχε υποδείξει στον πατέρα της προσθέτοντας ότι θα έκανε καλό στην εικόνα του και στην εικόνα της χώρας.

Κι έτσι, ο Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε να κάνει την ψυχρολουσία, και μάλιστα βρέθηκε για την περίσταση ενα καζανάκι ''NIAGARA'' προκειμένου να θυμίζει παλιές καλές εποχές, προκαλώντας και αυτός με τη σειρά του τον Γιώργο Παπανδρέου. Περαστικοί που βρέθηκαν στην περιοχή που έγινε το ''happening'' φώναζαν στον πρωθυπουργό ''λαμόγια ούτε ο Νιαγάρας δεν σας ξεπλένει''.Πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι Κάρολος Παπούλιας και Ευ. Βενιζέλος περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους δεν επαληθεύονται.  Το γεγονός κατέγραψαν οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, BBC - CNN - EUROSPORT - DISCOVERY CHANNEL - CNBC - EURONEWS - FASHION TV κ.α
CNN
CNNΠεραστικοί που βρέθηκαν στην περιοχή που έγινε το ''happening'' φώναζαν στον πρωθυπουργό  ''λαμόγια ούτε ο Νιαγάρας δεν σας ξεπλένει''  Πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι Κάρολος Παπούλιας και Ευ. Βενιζέλος περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους, δεν επαληθεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: