Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ . ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ....ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!! [ ΕΙΚΟΝΕΣ ]


Η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα κλείνει σήμερα, μία ημέρα πριν αό τις διπλές κάλπες, με την προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Η συγκέντρωση  ξεκίνησε στις 19:00 το απόγευμα, με την ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη

Σαμαρά, ο οποίος αναμένεται να εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα. 

Στόχος του κ. Σαμαρά είναι να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, προκειμένου να μεταδοθεί η εικόνα δυναμικής της ΝΔ. Στη συγκέντρωση αναμένεται να παραβρεθούν όλοι οι βουλευτές και τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, σε μια ένδειξη ενότητας εν όψει της μάχης της Κυριακής.Η είδηση δεν είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει σήμερα στην πλατεία Συντάγματος. Η είδηση είναι ότι ο πρωθυπουργός θα διαδηλώσει στη συνέχεια κατά του Μνημονίου.
Η συγκέντρωση θα γίνει όπως οι παρελάσεις, για λόγους ασφαλείας. Με προσκλήσεις.
Μα τι λέω; Ανοιχτά θα είναι όλα. Και πρώτο απ’ όλα το Μετρό Συντάγματος.Και η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι θα μιλήσει μπροστά από το Μετρό Συντάγματος με φόντο τη Βουλή.
Εννοείται, επειδή έχουμε γίνει Βόρεια Κορέα, θα ανέβουν στην εξέδρα και οι τσολιάδες να του βαρέσουν προσοχή.
Θα μείνουν μετά ακίνητοι δίπλα του και το μεγάλο στοίχημα για τους διοργανωτές της φιέστας είναι αν θα κρατηθούν σοβαροί οι τσολιάδες ή θα γελάσουν από αυτά που θα ακούνε.Η συγκέντρωση Σαμαρά στο Σύνταγμα θα είναι η πιο θεαματική που έχει γίνει ποτέ. Εχει προγραμματιστεί να καθίσουν δύο περιστέρια στον ώμο του, για να σπάσει το ρεκόρ του Καρατζαφέρη με το ένα περιστέρι.
Θα πέσουν χιλιάδες κουτσουλιές στο κεφάλι του για να πει «γούρι».
Θα πέσουν πάνω του ακτίνες λέιζερ για να χειρουργηθεί ζωντανά και στο άλλο του το μάτι, για να συγκινηθούμε.





Εξυπακούεται ότι θα είναι η πιο μεγάλη συγκέντρωση που έγινε ποτέ. Θα φτάσουν από όλη την Ελλάδα 20.000.000 τουρίστες με πούλμαν, αεροπλάνα και βαπόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: