Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ : ΤΟ....ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!! [ video ]

Ο Κρίτων Αρσένης είναι ένας νέος άνθρωπος και πολιτικός. Απ’ ό,τι λένε οι συνάδελφοι του στις Βρυξέλλες είναι δουλευταράς, έχει οικολογικές ευαισθησίες και στηρίζει τα κοινωνικά κινήματα. Η απόφασή του να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ είναι σεβαστή. Η απόφαση του, όμως, να μην παραδώσει την έδρα είναι ευάλωτη στις αιτιάσεις για παλαιοκομματική συμπεριφορά. Δεν εξελέγη με σταυρό. Διορίστηκε από τον αρχηγό σε εκλόγιμη θέση. Η έδρα δεν του ανήκει. Ανήκει στο κόμμα που τον τοποθέτησε. Όφειλε να την «επιστρέψει». Δεν το έκανε. Νομιμοποιούνται , λοιπόν, οι αντίπαλοί του στο ΠΑΣΟΚ να τον κατηγορήσουν ότι περισσότερο τον ενδιέφερε η παχυλή αμοιβή του ευρωβουλευτή και τα περί ιδεολογικών διαφορών με το κόμμα του ήταν απλώς ένα πρόσχημα.
«Θεωρώ εξαιρετικά τιμητική την πρόταση Κινημάτων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο. Με τιμά ιδιαίτερα η σημερινή αποδοχή της από τα θεσμικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεσμεύομαι να τιμήσω την επιλογή τους αυτή και να συνεχίσω να δίνω τη μάχη στο πλευρό των κινημάτων ενάντια στην αρπαγή της γης και δημόσιας περιουσίας και στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών  υπέρ μιας ανάπτυξης προς όφελος του συνόλου» δήλωσε ο Κρ.Αρσένης.
Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τον κ. Αρσένη να μιλά στο Εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, προ μερικών ετών, στο οποίο επιχειρηματολογεί για την είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο υπό την απειλή της χρεοκοπίας – τη γνωστή δηλαδή επιχειρηματολογία των «μνημονιακών δυνάμεων» κατά την φρασεολογία Τσίπρα.«Η καμπάνα της νέας ανάστασης δε θα αργήσει. Θα σημάνει σύντομα. Τα πραγματικά βαρελότα θα βαρέσουν για την κυβέρνηση σε λίγες ημέρες, στις εκλογές του Μάη»
Μήπως έχει κάποια εξήγηση επ’ αυτών ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φιλοδοξεί να κυβερνήσει την χώρα;         

Δεν υπάρχουν σχόλια: