Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ DNA ΓΙΑ....ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα του τεστ DNA έδειξαν ότι η μικρή Μαρία [Ελλάδα] είναι η κόρη των Βουλγάρων υπηκόων Ρομά, Ντόνα Σαμάροβα & Γκέλο Μπενιζέλοφ.
Σημειώνεται ότι οι βουλγαρικές αρχές κάνουν λόγο για ένα μικρό περιθώριο λάθους 100%. Μετά από κυοφορία περίπου τεσσάρων μηνών, η συμφωνία επανένωσης είναι γεγονός και σφραγίζει μια «νέα εποχή» στην κοινή ζωή τους, αφού υπό την αρχή «όχι στούς πρόωρους τοκετούς», στάθηκαν στα σημεία που τους ενώνουν και όχι σε όσα τους χωρίζουν, ενώ μπήκαν κάτω από το…«χαλί» τα δύσκολα θέματα. Σε κείμενο αποτυπώνεται η επιθυμία και η διάθεση τόσο της Σαμάροβα, όσο και του Μπενιζέλοφ, να πορευθούν μαζί έως το τέλος του βίου τους, παρά τις ιδεολογικές και προσωπικές τους διαφορές. Με την συμφωνία αυτή «σβήστηκαν» παλαιότερες αρνητικές και σκληρές δηλώσεις «της μιας πλευράς για την άλλη, ενώ ξεχάστηκαν και δημόσιες δεσμεύσεις περί συγκρότησης εξεταστικής για το πώς οδηγήθηκε η Μαρία στούς Ρομά [μνημόνιο], κ.α. Ο «πολιτικός γάμος» που τυγχάνει της στήριξης και του Χαμόγελου του πιστωτή, κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει, ενώ ήδη άρχισαν κάποιοι κύκλοι - συμπεριλαμβανομένης και της κουμπάρας [αντιπολίτευσης] - να μιλάνε ακόμα και για πιθανή κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές, αν και αυτό διαψεύδεται τόσο από την πλευρά των Νέων Λιοσίων [ΝΔ], όσο και του Βασίλη Πα'ι'τέρη[ΠαΣοΚ].
«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όλοι μαζί, πρακτικές και συμπεριφορές που καθήλωσαν την σχέση μας με την Μαρία  [χώρα]: την δημαγωγία !!! τη συνωμοσιολογία !!! το λαϊκισμό !!! τη μιζέρια !!! την ηττοπάθεια !!! και λογικές του βολέματος !!! της ήσσονος προσπάθειας !!! της αδράνειας !!! και της απάθειας !!!» αναφέρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: