Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ....ΠΟΥΤΑΝΕΣ !!!


Κατηγόρησαν στο MEGA τον Περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστα για την πρόσκληση που έστειλε στους Χρυσαυγίτες βουλευτές για την παρέλαση που θα γίνει αύριο με χορηγό τον Βαρδινογιάννη. Ο Τζιτζικώστας σωστά απάντησε ότι αυτό προβλέπεται από τον νόμο. Οι δύο δημοσιογράφοι, ο Χασαπόπουλος και ο Αναγνωστάκης, ρώτησαν μετά αν αυτό είναι ηθικό και αν προτίθεται να ανακαλέσει την πρόσκληση.


Στη συνέχεια ο Τζιτζικώστας ανέφερε ότι κάποιος, με την ίδια λογική, θα μπορούσε να πει ότι δεν προσκαλεί το ΠΑΣΟΚ γιατί και αυτό είναι εγκληματική οργάνωση, με δεδομένη την καταδίκη του Τσοχατζόπουλου. Εγώ θα πρόσθετα ότι αν η Ελλάδα ήταν ευνομούμενη χώρα και ο Βενιζέλος θα ήταν στη φυλακή. Γι' αυτή τη δήλωση του Τζιτζικώστα εξεμάνη ο Αναγνωστάκης.

Εξεμάνησαν όμως και στο ΠΑΣΟΚ που θύμισαν σωστά με δήλωση ότι ο Τζιτζικώστας κατέλαβε τη θέση του Ψωμιάδη, αφού αυτός κηρύχθηκε έκπτωτος μετά την καταδίκη του από τη δικαιοσύνη. 

Επειδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρέμουν μην πέσει η κυβέρνηση και η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές, η ΝΔ αισθάνθηκε αμέσως την ανάγκη να καλύψει το ΠΑΣΟΚ, όπως κάλυψε τον Βενιζέλο στο θέμα των υποβρυχίων. Έτσι βγήκε ο Κεδίκογλου και "άδειασε" δημοσίως τον Τζιτζικώστα, χαρακτηρίζοντας τη θέση του "γκάφα, την οποία προσπάθησε να διορθώσει με μια νέα γκάφα" και καλώντας τον να ανασκευάσει.
Επί της ουσίας αυτό που παρακολουθούμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της βρώμας (sic) που καλύπτει ολοσχερώς τα δύο κόμματα. Είναι τόσο μεγάλη η βρώμα, που ό,τι και να πει κανείς, σίγουρα θα εκθέσει κάποιον. Όπως ακριβώς γίνεται με τις πουτάνες.        ΠΗΓΗ     

Δεν υπάρχουν σχόλια: