Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

PIZZA C CONO & FRUTTY C CONO : ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ....ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ STREET FOOD !!!

Είναι γεγονός ότι η τέχνη στην γαστρονομία έχει οδηγήσει τους σεφ στις πιο ευφάνταστες προτάσεις, τόσο οπτικά όσο και γευστικά!!! Η λατρεμένη επιλογή όλων που δεν είναι άλλη από την πίτσα, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά του street food και σας προκαλεί αλλά και σας προσκαλεί σε μια ευχάριστη αλλά και απίστευτα νόστιμη πίτσα σε....κώνο και οχι μόνο !!!
 Στο PizzaCcono & Fruttyccono ετοιμάζουν τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στο κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει κανένα υλικό σε κατεψυγμένη μορφή.
Η ιστορία της πίτσας ξεκινά από την αρχαιότητα, μερικοί την τοποθετούν στην νεολιθική εποχή. Μερικές χιλιάδες χρόνια πριν ο άνθρωπος ασχοληθεί με τη γεωργία, μάζευε τους σπόρους του σιταριού και μετά τους άλεθε και τρεφόταν με αυτούς. Στη συνέχεια ανακάλυψε ότι μπορούσε να ζυμώσει με νερό τον αλεσμένο σπόρο και να τον ψήσει σε καυτές πέτρες.
Το επόμενο βήμα έγινε όταν ανακαλύφθηκε η αρχή του φουσκώματος της ζύμης και εφευρέθηκε ο πρώτος φούρνος.
Από τότε μέχρι σήμερα έχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας και ζύμης, παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη σε ηλεκτρικό φούρνο ή σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα.
Αλλά, ποτέ πίτσα σε... κώνο!!!

PizzaCcono, τώρα η πίτσα έχει το....χωνάκι της!!!



www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: