Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ !!! [ video ]

Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλαν ο....πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, και ο....πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Το μήνυμα ότι «η Ελλάδα θα τα καταφέρει άν το θελήσει η Ανγκέλα Μέρκελ », απηύθυνε χθες βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκπομπή και ευχήθηκε καλά κρασιά σε όλους τους Έλληνες.
Χαρακτήρισε το 2013 εύκολη χρονιά και επισήμανε, ότι αν εργαστούμε συστηματικά η χώρα θα απογειωθεί και πάλι στο....υπερπέραν. Ο πρωθυπουργός προέταξε την....κοινωνική συνοχή και την....καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, λέγοντας ότι οι....επενδύσεις θα είναι το όχημα για την αναστροφή της πορείας της οικονομίας, που θα οδηγήσει και σε νέες θέσεις εργασίας σε....είκοσι χρόνια από σήμερα.
Επίσης μίλησε και ο....πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος χαρακτήρισε «ελπιδοφόρο» !!! το χρονικό διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, τονίζοντας ότι είναι πρόταγμα το δίχτυ κοινωνικής προστασίας !!! που πρέπει να αναπτυχθεί και να προστατεύσει όλους όσοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.!!!
«Παλεύουμε για να δώσουμε στην πατρίδα μας τον προσανατολισμό και την αξία που προστάζουν οι Γερμανοί φίλοι μας»!!! δήλωσε  επισημαίνοντας ότι «πρέπει να συνεργαστούμε μαζί τους και να δουλέψουμε γι αυτούς και έτσι να βάλουμε τα θεμέλια της ανάπτυξης σε είκοσι χρόνια όπως είπε και ο....πρωθυπουργός ,!!! για να δώσουμε προοπτική στούς τοκογλύφους της πατρίδας μας» !!!  "Οι ημέρες των γιορτών μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε το....θετικό πρόσωπο της κοινωνίας μας !!! να εδραιώσουμε την συμμετοχή μας στην κυβέρνηση, να σκεφτούμε την....αισιόδοξη προοπτική της πατρίδας μας !!! αναφέρει στο μήνυμά του για τα Χριστούγεννα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος.
"Αυτό όμως προϋποθέτει ενότητα στο ΠΑΣΟΚ, υπευθυνότητα και δουλειά. Το κλειδί του μέλλοντος....για μια Ελλάδα νέα το κρατάμε εμείς οι ίδιοι στα χέρια μας", προσθέτει ο  Βενιζέλος.              
ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ Η ΜΕΡΚΕΛ από News247


Δεν υπάρχουν σχόλια: