Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ : ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο....ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ . ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!




Η πλάκα πάντως με τους υπηρέτες των ξένων, τους χαραμοφάηδες της βολής, δεν είναι βέβαια αυτά που κάνουν. Ούτε αυτές τις σαχλαμάρες που λένε και στερούνται πάσης λογικής. Η πλάκα είναι, όταν τους πιάνουν στα πράσα. Τότε αμόνανε, για να δικαιολογηθούν, τις πιο καταπληκτικές μπαρούφες με το θιγμένο και καλά, ύφος «δεν έπρεπε να μου φερθείτε έτσι, πληγώθηκα».


Ο πρώην υπουργός  Οικονομικών του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γιωργάκη, έβγαλε ανακοίνωση για τη λίστα.


Επειδή ξέρω ότι «μαζί τα κάνανε» θα φερθώ ευγενικά στη σάτιρα που κάνω στον πρώην Τσάρο της παραοικονομίας. Εντάξει, όσο ευγενικά μπορεί να φερθεί κάποιος σε μια τέτοια περίπτωση: Πριν τον περιλάβω όμως, να ασχοληθώ λίγο με το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ δηλαδή με το Μπενίτο και τα κανα δυο  ζωντανά που απέμειναν στα ερείπια.

«Είναι λυπηρό ότι σύμφωνα με την έρευνα  της εισαγγελίας   προκύπτουν σαφείς  ενδείξεις  ότι υπήρξε αλλοίωση της λίστας, όσον αφορά συγγενικά πρόσωπα του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Προκύπτει συνεπώς προφανές και  τεράστιο ζήτημα ευθύνης  του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς ήταν αυτός που χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και επιπλέον  μετά από δυο χρόνια  δήλωσε ότι έχασε το πρωτότυπο CD. Είναι σαφές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ...», μας λένε μαζί με άλλες αρλούμπες.


Μπράβο καρφί! Αν έχεις τέτοιους φίλους... Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το πόσο γρήγορα τον αδειάσατε. Αλλά εσείς μέχρι χθες δεν τον στηρίζατε; Δεν λέγατε μαζί με τη ΝΔ στην επιτροπή, να μην βαράει τον Παπακωνσταντίνου;  Εσείς, χθες, δεν λέγατε, ότι δεν υπάρχει θέμα αλλοίωσης; Σήμερα είναι υπεύθυνος; Πριν τι ήταν, απλά φίλος;

Ο Ποπάϋ φυσικά, είναι πιο ένοχος κι από το φίδι με την ιστορία του μήλου, και στο ΠΑΣΟΚ αυτό το γνωρίζουν καλά. Ξέρουν όμως, ότι ο υπουργός εκτελεί εντολές άλλων. Του εκάστοτε αρχηγού για παράδειγμα. Δύσκολα θα τη γλυτώσει κι ο Μπενύτο, αφού φαίνεται πως η λίστα όχι μόνο χρησιμοποιήθηκε, όπως έλεγε ο Βαξεβάνης σαν πολιτικό όπλο εναντίον αντιπάλων, αλλά παραποιήθηκε τόσο, που δεν την αναγνώριζε ούτε η ίδια η Λαγκάρντ.

Ε όχι και δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Είναι ο ορισμός του ΠΑΣΟΚ. Έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις πριν τις εκλογές, ρήμαξε τα πάντα μετά, έκανε αταξίες και σκανταλιές, πιο ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται.

Φαίνεται ότι για όλα φταίνε οι «πρώην» ποτέ οι «νυν» στο ΧΑΣΟΚ και τη Νέα Δημαγωγία. Μαζί συγκυβερνάνε και αλληλεπικαλύπτονται, μην το ξεχνάμε.

 Ο Βενιζέλος πάντως είναι τυχερός, γιατί δε θα υπάρξει επόμενος αρχηγός να τον καρφώσει. Είναι αυτός που θα κλείσει την πόρτα, θα βάλει το λουκέτο, στο χρεοκοπημένο πράσινο μαγαζί.   


Το διάγγελμα της Αυτού Γελοιότητας, πρώην τσάρου, πρώην φίλου του πρώην αρχηγού, πρώην υπουργού, πρώην βουλευτή, ενός πρώην κόμματος:  

«Τις τελευταίες ώρες γίνεται μια άθλια διαδικασία διαρροών και περιγραφών ονομάτων γύρω από τη "λίστα Λαγκάρντ", σύμφωνα με την οποία "φωτογραφίζονται" άτομα του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος και γίνονται εικασίες περί "αλλοίωσης".

Δηλώνω κατηγορηματικά τα εξής:

1. Καμία απολύτως σχέση δεν είχα και δεν έχω με οποιονδήποτε λογαριασμό στη λίστα.

2. Καμία απολύτως παρέμβαση στα στοιχεία που εγώ ζήτησα και έλαβα από τις Γαλλικές αρχές δεν έχω κάνει - παρέδωσα στους αρμόδιους τα πλήρη στοιχεία που μου παραδόθηκαν.

3. Εάν υπάρχουν λογαριασμοί στη λίστα που αφορούν σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος, είναι κάτι το οποίο δεν γνώριζα μέχρι σήμερα.

4. Είναι αυτονόητο ότι όλοι αυτοί οι λογαριασμοί θα ελεγχθούν πλήρως για να φανεί η αλήθεια.

Δεν πρόκειται να αποδεχθώ την κατασκευή ενοχής εκεί που δεν υπάρχει ούτε να γίνω εξιλαστήριο θύμα σε αυτήν την υπόθεση. Άλλωστε με δική μου πρωτοβουλία φρόντισα να έρθουν τα στοιχεία αυτά στην Ελλάδα και τα παρέδωσα στον ΣΔΟΕ για να γίνει έλεγχος.

 Ζητώ να έρθουν όλα τα στοιχεία στο φως - ονομαστικά και άμεσα - και να γίνει πλήρης διερεύνηση».


Φοβερή ανακοίνωση. Και πρωτότυπη. Ιδιαίτερα αυτό με το φως, στ' ορκίζομαι στην ομορφιά του Βενιζέλου, δεν το έχω ξανακούσει. Που το σκέφτηκες ρε θηρίο; Από το χαράτσι της ΔΕΗ, ή μήπως έχετε οι πολιτικοί έτοιμες δηλώσεις, που τις εκτυπώνετε κάθε λίγο; Με τόσα φώτα, γι αυτό έπεσε έξω η ΔΕΗ. Σιγά το φως, στραβωθήκαμε!


Αμ το άλλο; Εσύ εξιλαστήριο θύμα; Καλά, άλλη πρωτοτυπία αυτό. Το αποδιοπομπαίος τράγος σου πάει καλύτερα. Όχι το αποδιοπομπαίος το άλλο. Εσύ θύμα; Ας γελάσω. Έχεις δίκιο απόλυτο που προσβάλλεσαι. Εσύ, μόνο θύτης.

Θύματα είμαστε εμείς. Εμείς που ακόμα σας ανεχόμαστε. Που πληρώνουμε τα λάθη και τις πονηριές σας. Που μας καταστρέψατε ΟΛΟΙ σας με την πολιτική σας.

Ακούς εκεί  θύμα... Τότε να σε προστατέψουμε καημενούλη. Πες μου όμως κάτι. Ποιος είναι ο θύτης; Ο Βενιζέλος και οι πρώην συνεργάτες σου σε κατηγορούν. Διάβασες τι λένε για σένα;

Εξήγησε και κάτι άλλο: Είπες στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είχες ξεχάσει που ήταν η λίστα. Μήπως θυμήθηκες τώρα; Γι αυτό η μήνυση στο Βαξεβάνη. Ποιο απόρρητο και πράσινα άλογα. Σας χάλασε τη δουλειά. Αν δεν έβγαζε τα ονόματα, δεν θα υπήρχε απόδειξη αλλοίωσης.

Για τα ονόματα δε θα πω τίποτα. Μόνο αυτό. Ξέρουμε πόσο εντιμότατος είσαι. Το είδαμε όταν έβαζες τα χαράτσια, ενώ έλεγες προεκλογικά «λεφτά υπάρχουν». Όταν έβαζες τα ΜΑΤ (εσύ κι ο αρχηγός σου), να δέρνουν αυτούς, που πριν τις εκλογές θρασύτατα  έλεγες ότι ήσουν μαζί τους. Εκεί που το λεξικό λέει Αγλάισμα  ηθικής και βράχος αλήθειας έχει εσένα, τι να σου πω...

Μόνο γι αυτό έπαθες την αμνησία; Ή υπάρχουν κι άλλα; Κι αυτό φτάνει να σε κάνει συγκάτοικο του Άκη, αλλά δεν βγαίνουν πάλι τα ποσά. Μου φαίνονται λίγα.    

Καλύτερα μίλα. Δεν θα τη γλυτώσεις την ψειρού. Σε ξέγραψαν στους πράσινους. Ξέρεις, τι σημαίνει αυτό. Θα δώσουν μόνο εσένα για να γλυτώσει ο Σαμαράς. Γιατί, αν φύγει ο Βενιζέλος πάει η τριπλή ανίερη συμμαχία πολύ συντομότερα απ όσο περιμένουν οι ίδιοι οι ξένοι αφέντες.

Καμιά σχέση ε; Το ότι την «ξέχασες» στο γραφείο σου τη λίστα;  Και δεν ξέρεις εσύ «ο σωτήρας της οικονομίας», ο υπουργός παραοικονομίας, αυτός που πρωτοείδε τη λίστα, ποιοι ήταν μέσα. Καλά τα άλλα ονόματα. Αυτά των συγγενών τα θεώρησες συνωνυμία;  Μη τα επαναλάβεις αυτά στους εισαγγελείς, θα νευριάσουν.

Μια συμβουλή. Μίλα στον Ιερώνυμο. Όχι να σε εξομολογήσει, δεν έχει τόσο χρόνο. Απλά ρώτα τον, αν, στην επίσκεψη στους φυλακισμένους, πρόσεξε ποια κελιά δεν έχουν υγρασία... 

Τελικά δεν είναι σπάνακι αυτό που τρώει ο "ΠΟΠΑΥ", κουτόχορτο είναι... Διαβάστε ΕΔΩ σε pdf ολόκληρο το πόρισμα, τις καταθέσεις και τα σχετικά έγγραφα           ΠΗΓΗ ΤΟ ΒΗΜΑ  &   

Δεν υπάρχουν σχόλια: