Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΧΩΡΙΖΟΥΝ....Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!



Χωρίζουν ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου;  Σάλο έχει προκαλέσει από το πρωί στους πολιτικούς και κοσμικούς κύκλους η πληροφορία της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ότι ο γάμος του πρώην πρωθυπουργικού ζευγαριού βρίσκεται επί ξυρού ακμής. Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει ότι η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη και ότι το ταξίδι που έκανε το ζευγάρι στο Βερολίνο, εκεί όπου σημειώθηκαν οι αποδοκιμασίες σε βάρος του βουλευτή Αχαΐας, ήταν μια προσπάθεια του ζευγαριού να γεφυρωθεί το χάσμα που τους χωρίζει.
Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα δεν αναφέρει τους λόγους που ωθούν το ζευγάρι στο διαζύγιο. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι στενοί τους φίλοι έχουν παρέμβει ώστε να βρεθεί λύση και να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία στο γάμο τους. Ως πιθανή αιτία των διαφορών που έχουν ανακύψει εμφανίζονται οι...πολλαπλές υποχρεώσεις και τα απανωτά ταξίδια του πρώην Πρωθυπουργού στο εξωτερικό, είτε στο πλαίσιο της...Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είτε στο πλαίσιο των...ακαδημαικών του υποχρεώσεων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.
Πάντως, όπως λένε πρόσωπα που τους γνωρίζουν χρόνια, η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη παρά τις προσπάθειες για επανασύνδεση που έχουν καταβάλλει μέχρι τώρα. Η τελευταία από αυτές ίσως ήταν η κοινή τους συνάντηση στο Βερολίνο μαζί με φίλους, εκεί όπου σημειώθηκε το επεισόδιο με τις αποδοκιμασίες, το οποίο ανάγκασε τον πρώην πρωθυπουργό να αποχωρήσει. Το αμήχανο χαμόγελο της κ.Παπανδρέου που προχωρούσε ένα βήμα μπροστά από τον σύζυγο της και με εμφάνιση που σχολιάστηκε, σήμαινε πολλά λένε πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον που γνωρίζουν τις δύσκολες ώρες, που περνά το ζευγάρι.
Είναι τα ιδία πρόσωπα που έβλεπαν εδω και καιρό την συσσωρευμένη ένταση ανάμεσα τους! Ειδικά μετά την αποχώρηση του Γιώργου από την Πρωθυπουργία όσο και από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.           

Δεν υπάρχουν σχόλια: