Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο....ΘΕΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ . ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ....ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!



Ενώ οι κοινοβουλευτικές ομάδες των δυο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεδρίαζαν, ο Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε ότι ''η διαπραγμάτευση έχει ολοκληρωθεί''. Συνεργάτες του λένε ότι ο Πρωθυπουργός με αυτή του την κίνηση ήθελε να δείξει ότι η πολιτική διαπραγμάτευση ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είπε επίσης σε κορυφαίο υπουργό του ότι ''μίλησα ακόμη και με τον Θεό, δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο''.

Στο επιτελείο του Πρωθυπουργού επεξεργάστηκαν επίσης και το σαφές μήνυμα που πήρε την Δευτέρα στο Euroworking Group, ο Πάνος Τσακλόγλου, ότι δηλαδή δεν μπορεί να πάει αύριο στο Eurogroup, ο Γιάννης Στουρνάρας, χωρίς να έχει κλείσει η συμφωνία. Σ’ αυτή την περίπτωση δεν θα συζητούσε το Eurogroup για την Ελλάδα, δεν θα έπαιρνε η Ελλάδα την επιμήκυνση, ούτε το ‘’πράσινο φως’’ για τη δόση.
Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς, ήθελε να ξέρουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. ότι η διαπραγμάτευση έχει ολοκληρωθεί και ότι δεν μπορεί να πάρει τίποτε άλλο για την Ελλάδα. Κύκλοι του Θεού διαψεύδουν σήμερα την είδηση, σχολιάζοντας μάλιστα καυστικά ότι "στον Μεσαίωνα τέτοια φαινόμενα παραπληροφόρησης αντιμετωπίζονταν στην πυρά.'' Πάντως το γενικό συμπέρασμα, είναι ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν βρήκε στον Θεό, τη συμπαράσταση που περίμενε, πράγμα που του δημιούργησε υποψίες ότι ίσως λόγω υπερβολικής επίκλησης της Παναγίας, γεννήθηκε κάποια σύγκρουση αρμοδιοτήτων.
Σε κάποια στιγμή μάλιστα τα πνεύματα μεταξύ τους οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα να ξεφύγει μια δυνατή βροντή από τον Θεό, προς την κατεύθυνση της Νέας Υόρκης!
Η Αποκάλυψη της Ισαποστόλου Μαρίας Σπυράκη, που αποτελεί πλέον ένα από τα Ιερά Νεοδημοκρατικά Κείμενα, αφού μέσα της, υπάρχουν αναφορές στον αριθμό 13,6 δις γνωστό και ως χάραγμα του «Αντι-Ευρωπαϊστή», προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων από τα άλλα κόμματα.
Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι ως εμπειρότερος στις διαπραγματεύσεις με τον Θεό, έπρεπε να έχει πάει ο ίδιος και υπενθύμισε πως όσο ήταν υπουργός Οικονομικών, τον είχε πετάξει από το γραφείο του. Η Χρυσή Αυγή, πάλι, ανακοίνωσε ότι δεν αναγνωρίζει τον Θεό ως Έλληνα, λόγω της σιωνιστικής του ιδεολογίας. Τέλος, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να συσταθεί εξεταστική επτροπή και να τιμωρηθούν όποιοι χρησιμοποιούν καταχρηστικά την Παναγία ΤΟΥ, για το ξεπούλημα της εθνικής Κυριαρχίας.
Αργά το βράδυ πάντως, από την εκπομπή του, ο Γιώργος Τράγκας, υποστήριξε ότι και ο Θεός, δημιουργήθηκε για να χτυπήσει τον ίδιο και ζήτησε να του φέρουν ένα ναργιλέ, σαν αυτόν που είχε ο Αντώνης Σαμαράς, καθ’ όλη τη διάρκεια των συνομιλιών με τον Θεό.                           ΠΗΓΗ      moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: