Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΟΙΚΟΣ ΕΠΟΧΗΣ *ΣΟΥΛΑ* { ΑΝΟΧΗΣ } ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ....ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΝΩ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ....ΠΙΟΥ !!!


Ένεκα η οικονομική κρίση, η εύρεση χορηγών μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη δουλειά. Δυο ποδοσφαιρικές ομάδες πάντως δεν το έβαλαν κάτω και τελικά κατάφεραν να βρουν εξαιρετικά πρωτότυπους χορηγούς. 

Έτσι, ο Βουκεφάλας Λάρισας έφτασε σε συμφωνία για χορηγία της φανέλας με οίκο ανοχής της περιοχής, ο οποίος μετονομάστηκε για ευνόητους λόγους σε  οίκο εποχής, ενώ ο Παλαιόπυργος Τρικάλων σύνηψε συμφωνία με γραφείο τελετών.
Στην περίπτωση του Παλαιόπυργου Τρικάλων, η συμφωνία για τη φανέλα δεν έμεινε απλώς σε μια αναφορά. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να την αλλάξουν και την προσαρμόσουν στα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά τη συμφωνία. 
Η εμφάνιση έγινε λοιπόν όλη μαύρη και στο μέρος του στήθους μπήκε ένας μεγάλος σταυρός και η επωνυμία του γραφείου με μοβ χρώμα.

Πήρε Πίου ο Πανακρωτηριακός!                         Σε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού προχώρησε ο Πανακρωτηριακός ανακοινώνοντας την απόκτηση του Πίου, ο οποίος έγινε γνωστός από τηλεοπτική διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας!

Το "μαύρο πιστόλι" συμφώνησε με την ομάδα της Κρήτης και θα αγωνίζεται πλέον στην Α' ΕΠΣ Χανίων
Ο Ιζουάνα Ζοέλ Ανίνο όπως είναι το κανονικό όνομα του είχε αποπειραθεί πριν από 12 χρόνια να παίξει ποδόσφαιρο σε ελληνικό σύλλογο.
Μάλιστα είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί, ωστόσο ένα τραυματισμός στον μηνίσκο χάλασε τα σχέδια του.
Ο... Πίου παρά την απογοήτευση του δεν επέστρεψε στη Νιγηρία αλλά αντίθετα κατάφερε να ριζώσει στη χώρα μας
Ο 34χρονος Νιγηριανός άσος έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσει και μένει να εκδοθεί το δελτίο του για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.
Ο νεοφερμένος άσος του Πανακρωτηριακού, είναι κάτοικος των Στερνών του Ακρωτηρίου, έχει παντρευτεί με Ελληνίδα.

                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: