Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ....ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ !!!


Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά για τα εγκαίνια της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).Πρέπει να αποτρέψουμε την καταστροφή πρέπει να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας». Πολλές από τις περικοπές είναι επώδυνες, αλλά «δεν γίνεται αλλιώς».
«Μόλις ανακοπεί η πτωτική πορεία θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες, των χαμηλοσυνταξιούχων, αλλά και των ενστόλων». !!!!
Φέτος είναι μια χρονιά διαφορετική, βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο», είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «δεν ήρθα για να εξαγγείλω αυτά που έχουν ήδη εξαγγελθεί…!!!! ήρθα να σας πω ότι παρά τις δυσκολίες που έχουμε, δίνουμε τα μέσα στη βόρεια Ελλάδα να απελευθερώσει το δυναμισμό της. !!!!
Δεν εγκανιάζουμε μόνο τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά εγκαινιάζουμε μια νέα πορεία για την οικονομία !!!!                                                                                    «Θα υπάρξουν ταυτόχρονα μέτρα ανάπτυξης, που θα είναι μεγαλύτερα των περικοπών. Η επόμενη δόση του δανείου θα μείνει κατά 90% μέσα στην Ελλάδα» !!!!                                                                                          Είναι η πρώτη φορά που δεν θα γίνει η καθιερωμένη ομιλία στους παραγωγικούς φορείς και η συνέντευξη στα ΜΜΕ αύριο Κυριακή, ενώ τον συνόδευσαν ελάχιστοι υπουργοί, οι τελείως απαραίτητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: